zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Advertorial » Mobilicorpus bekkenfysiotheratie

Mobilicorpus bekkenfysiotheratie

Bleiswijk – Incontinentieklachten, ontlastingsproblematiek, buikpijn, bekkenklachten rondom zwangerschap, postpartum consult werden voorheen alleen nog in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs door Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie behandeld, maar vanaf 15 juni kunnen ook mensen in Bleiswijk in hun dorp behandeld worden. Dan zal Lonneke Jaeqx (geregistreerd bekkenfysiotherapeut) starten in het Medische Hart. Meer informatie op www.mobilicorpus.nl of tel:0655888811.

Check Also

Barbecue voor TuinbouwJongeren Oostland groot succes

Bleiswijk - Zaterdag 16 juni vond de jaarlijkse barbecue van TJO plaats bij BraZander. Ruim 55 leden van het TJO kwamen bijeen in het De Ruiter Experience Center. Dit is de nieuwe demokas van De Ruiter waarin zo’n 300 tomatenrassen in productie worden getoond, zowel belicht als onbelicht. De teelt wordt begeleid door Paul Zantman en Rob Brabander.