maandag 10 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Mobilicorpus bekkenfysiotheratie

Mobilicorpus bekkenfysiotheratie

Bleiswijk – Incontinentieklachten, ontlastingsproblematiek, buikpijn, bekkenklachten rondom zwangerschap, postpartum consult werden voorheen alleen nog in Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs door Mobilicorpus Bekkenfysiotherapie behandeld, maar vanaf 15 juni kunnen ook mensen in Bleiswijk in hun dorp behandeld worden. Dan zal Lonneke Jaeqx (geregistreerd bekkenfysiotherapeut) starten in het Medische Hart. Meer informatie op www.mobilicorpus.nl of tel:0655888811.

Check Also

Aphrodite brengt natuurlijke sfeer in het interieur

Je wordt er meteen een beetje vrolijk van als je bij Aphrodite naar binnen loopt. De bloemenzaak halverwege de Dorpsstraat die in 1998 in Bleiswijk neerstreek en vijf jaar geleden verhuisde naar de huidige locatie bij het Kranenburgplein.

Geef een reactie