maandag 22 oktober 2018 | week 43
Home » Algemeen » Zomeravondconcert HCM

Zomeravondconcert HCM

Berkel en Rodenrijs – Het Hollands Christelijk Mannenkoor geeft op maandag 2 juli een zomeravondconcert in kerkgebouw de Ark. De ruim honderd zangers uit Lansingerland en wijde omgeving staan onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven. Aan dit concert neemt voor het eerst ook een aantal mannen op project basis deel. Het repertoire zal grotendeels bestaan uit Nederlandstalig werk. Daarnaast zal ter afwisseling een muzikale bijdrage zijn van Rianne Hordijk. Deze talentvolle muzikante bespeelt al jaren de dwarsfluit en gaf al eerder acte de présence bij een Open Podium van HCM. Het orgel zal deze avond worden bespeeld door Warner Fokkens uit Maassluis.
Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. De zaal van De Ark aan de Oranjestraat 2 gaat om 19.30 uur open.

Check Also

Franse avond in theater ’t Web met film en muziek

Bleiswijk - Zaterdagavond 3 november heerst er een Franse sfeer in Theater 't Web. Dan wordt in het kader van 'Film Plus' de filmhuisklassieker Amélie (Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain) vertoond. Voor en na de film is er een optreden van chansonnière Diana van der Bent.

Geef een reactie