dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Zomeravondconcert HCM

Zomeravondconcert HCM

Berkel en Rodenrijs – Het Hollands Christelijk Mannenkoor geeft op maandag 2 juli een zomeravondconcert in kerkgebouw de Ark. De ruim honderd zangers uit Lansingerland en wijde omgeving staan onder leiding van dirigent Arjan Breukhoven. Aan dit concert neemt voor het eerst ook een aantal mannen op project basis deel. Het repertoire zal grotendeels bestaan uit Nederlandstalig werk. Daarnaast zal ter afwisseling een muzikale bijdrage zijn van Rianne Hordijk. Deze talentvolle muzikante bespeelt al jaren de dwarsfluit en gaf al eerder acte de présence bij een Open Podium van HCM. Het orgel zal deze avond worden bespeeld door Warner Fokkens uit Maassluis.
Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. De zaal van De Ark aan de Oranjestraat 2 gaat om 19.30 uur open.

Check Also

Extra ritten buslijn 173 naar station

Lansingerland – Vanaf maandag 7 januari rijdt buslijn 173 ook in de avond en op …

Geef een reactie