maandag 18 februari 2019 | week 08
Home » Sport » BVCB wint 3Bcup

BVCB wint 3Bcup

BVCB wint 3Bcup

Bergschenhoek – Zaterdag 9 juni werd op het sportpark het Hoge Land weer gestreden om de 3B Cup van Lansingerland. Ruim 120 teams en 1200 spelertjes van TOGB, CVV Berkel en BVCB waren de hele dag op het sportpark om hun wedstrijden te spelen in 28 poules. Deze poules zijn ingedeeld op leeftijd en niveau zodat het voor ieder team leuk is om deel te nemen.

De 3B Cup wordt gespeeld door alle teams uit de leeftijdscategorie O15 t/m O8, de oude C t/m de F jeugd. De organisatie is al maanden bezig met de voorbereidingen en zaterdagochtend vroeg was het al een drukte van jewelste om klaar te zijn voor de start om 8.30 uur.
Het mooie van dit toernooi is dat alle leeftijden op verschillende velden door elkaar heen spelen. Dit zorgt er ook voor dat bijvoorbeeld klasgenoten die op verschillende verenigingen zitten bij elkaar kunnen kijken. Ook broertjes en zusjes, vrienden en vriendinnen zoeken elkaar op en gaan bij elkaar kijken. Dat maakt dit toernooi zo uniek aldus Marcel, Aad, Bas, Martin en Arjan van de ervaren organisatie. De uitslagen werden direct verwerkt op www.3bcup.nl. Daar werd ook de stand bijgehouden. De organisatie kijkt terug op een schitterend toernooi waar iedereen het volop naar zijn zin heeft gehad. Aan het eind van de dag werd bekend dat BVCB voor de tweede keer in de geschiedenis van dit toernooi zich winnaar van de 3B Cup mag noemen. De organisatie wil iedereen bedanken voor zijn of haar inzet om deze dag voor vele voetballertjes weer onvergetelijk te maken.

Check Also

Berkel – HVC’10 haalt het einde niet

Berkel en Rodenrijs - De eerste confrontatie tussen Berkel en HVC '10 uit Hoek van Holland was in een 3-0 overwinning voor Berkel geëindigd. In de terugwedstrijd stond Berkel een kwartier voor tijd met 2-1 voor. Toen sloeg de vlam in de pan en bracht zelfs een ingelaste afkoelingsperiode van scheidsrechter Ernstjan van der Perk uit Leiden geen uitkomst, ondanks een drie kwartier onderhandelen Hierdoor krijgt deze wedstrijd nog een staartje van 16 minuten.

Geef een reactie