zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » ZijActief ontvangt schrijfster

ZijActief ontvangt schrijfster

Bergschenhoek – Katholiek vrouwennetwerk ZijActief organiseert donderdag 21 juni een bijeenkomst waarvoor schrijfster en journaliste Nicolet Steemers is uitgenodigd. De avond staat in het teken van de Maand van het Spannende Boek. Steemers is thrillerauteur en schreef onder andere ‘ Zachte heelmeesters’ en ‘Lichtval’. Tijdens de interactieve lezing ‘Schijn bedriegt’ leest de schrijfster een verhaal van eigen hand voor, waarin een rechercheur enkele verdachten van een moord aan de tand voelt. Het publiek wordt gevraagd mee te denken. Wie in staat is zowel de dader als het motief op een presenteerblaadje aan de rechercheur aan te bieden, maakt kans op het winnen van een boek! De lezing wordt gehouden in sociaal café Ontmoet! in gebouw De Stander. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Kosten zijn € 4.50. De zaal is open om 19.30 uur. Aanvang is 20.00 uur. Meer informatie via mail van Agnes van Akelijen-Vink: agnesvanakelijen@lijbrandt.nl of via 010 – 521 59 69.

Check Also

Ontspannen wandelen met begeleiding

Bergschenhoek – In de maand november organiseert Welzijn Lansingerland weer een leuke activiteit voor Actiefpashouders. …

Geef een reactie