donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » ZijActief ontvangt schrijfster

ZijActief ontvangt schrijfster

Bergschenhoek – Katholiek vrouwennetwerk ZijActief organiseert donderdag 21 juni een bijeenkomst waarvoor schrijfster en journaliste Nicolet Steemers is uitgenodigd. De avond staat in het teken van de Maand van het Spannende Boek. Steemers is thrillerauteur en schreef onder andere ‘ Zachte heelmeesters’ en ‘Lichtval’. Tijdens de interactieve lezing ‘Schijn bedriegt’ leest de schrijfster een verhaal van eigen hand voor, waarin een rechercheur enkele verdachten van een moord aan de tand voelt. Het publiek wordt gevraagd mee te denken. Wie in staat is zowel de dader als het motief op een presenteerblaadje aan de rechercheur aan te bieden, maakt kans op het winnen van een boek! De lezing wordt gehouden in sociaal café Ontmoet! in gebouw De Stander. Ook niet-leden zijn van harte welkom. Kosten zijn € 4.50. De zaal is open om 19.30 uur. Aanvang is 20.00 uur. Meer informatie via mail van Agnes van Akelijen-Vink: agnesvanakelijen@lijbrandt.nl of via 010 – 521 59 69.

Check Also

Sterren gezocht voor talentenjacht

Bleiswijk - Theater 't Web start dit jaar met de DEB Challenge, De Bleiswijkse talentenjacht. Aanmelden voor deze jaarlijkse wedstrijd is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Aanmelden kan vanaf heden tot 30 april 2019. De finale is op zaterdag 15 juni.

Geef een reactie