dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Crescendo komt met buitenconcert

Crescendo komt met buitenconcert

Bleiswijk – Omdat de avonden langer licht blijven en de temperatuur wat hoger is, maken diverse activiteiten ’s avonds het Lansingerlandse leven gezelliger. Muziekvereniging Crescendo wil hier graag aan bijdragen. Op woensdag 27 juni en woensdag 4 juli geeft de Harmonie van Crescendo een buitenconcert. Tijdens dit concert worden lekkere meezingers gespeeld, maar ook heerlijk relaxte luisterliedjes. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend en kosteloos te komen luisteren. Het concert zal een klein uurtje duren. De locatie op woensdag 27 juni is de parkeerplaats voor woonzorgcentrum De Tuinen. Op woensdag 4 juli klinken de muzieknoten vanaf het Hofwijckplantsoen. Op beide locaties start het concert om 20.00 uur.

Check Also

Zumba voor cliënten de Handpalm

Zumba voor cliënten de Handpalm Berkel en Rodenrijs – Negen cliënten van woonvoorziening de Handpalm …