donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Crescendo komt met buitenconcert

Crescendo komt met buitenconcert

Bleiswijk – Omdat de avonden langer licht blijven en de temperatuur wat hoger is, maken diverse activiteiten ’s avonds het Lansingerlandse leven gezelliger. Muziekvereniging Crescendo wil hier graag aan bijdragen. Op woensdag 27 juni en woensdag 4 juli geeft de Harmonie van Crescendo een buitenconcert. Tijdens dit concert worden lekkere meezingers gespeeld, maar ook heerlijk relaxte luisterliedjes. Iedereen is van harte welkom om vrijblijvend en kosteloos te komen luisteren. Het concert zal een klein uurtje duren. De locatie op woensdag 27 juni is de parkeerplaats voor woonzorgcentrum De Tuinen. Op woensdag 4 juli klinken de muzieknoten vanaf het Hofwijckplantsoen. Op beide locaties start het concert om 20.00 uur.

Check Also

Sterren gezocht voor talentenjacht

Bleiswijk - Theater 't Web start dit jaar met de DEB Challenge, De Bleiswijkse talentenjacht. Aanmelden voor deze jaarlijkse wedstrijd is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Aanmelden kan vanaf heden tot 30 april 2019. De finale is op zaterdag 15 juni.

Geef een reactie