woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Sport » Orioles – Gryphons: 8 -0

Orioles – Gryphons: 8 -0

Bergschenhoek – Na de afgelopen weken was de opdracht dit weekend eenvoudig: twee keer winnen van Gryphons om naar de promotiepoule te gaan. De eerste wedstrijd werd een eenvoudige overwinning. Startend werper Saskia Aschman werd gesteund door een sterk spelend veld. Pas in de vierde inning lukte het Gryphons om een hit te slaan en kwam er iemand op de honken. Deze ging vervolgens weer uit terwijl ze naar het tweede honk probeerde te stelen. Aanvallend speelde The Orioles sterk: maar liefst 7 hits en 2 gestolen honken zorgden in 4 innings dat de wedstrijd was afgelopen: 8-0 winst The Orioles. De tweede wedstrijd werd een kopie van de eerste. Saskia Aschman gooide weer en haar veld steunde haar goed. Ook aanvallend ging het goed: 8 hits in 3 innings zorgde dat de wedstrijd nog eerder klaar was dan de vorige. Lisa Hoeverts was de grote vrouw met een twee honkslag en een drie honkslag. Chantal Brug sloeg twee (één) honkslagen en ook de rest van het team pakte hun hit mee. Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op http://www.orioles.nl.

Check Also

Sportkleding TOGB vindt weg naar Letland

Berkel en Rodenrijs - Enige tijd geleden kwam door een sponsorwisseling de sportkleding van TOGB beschikbaar. Sportshirts, broeken, kousen en trainingspakken die nog geschikt zijn voor een tweede leven. Dozen vol met deze kleding kon gestuurd worden naar de Letse plaats Ludza aan de grens met Rusland.

Geef een reactie