dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Sport » The Orioles – Wassenaar: 4 – 17

The Orioles – Wassenaar: 4 – 17

Bergschenhoek – Met wisselende resultaten stond het eerst honkbalteam van The Orioles in de middenmoot van de overgangsklasse. Het weekend van 9 juni was Wassenaar de tegenstander: een rechtstreekse concurrent voor het halen van de promotiepoule. Zaterdag was de uitwedstrijd in Wassenaar. Orioles begon brutaal en scoorde het eerste punt van de wedstrijd. In dezelfde inning maakte Wassenaar gelijk om in de tweede inning uit te lopen naar een 4-1 voorsprong. Deze score bleef lang op het bord staan: pas in de zesde inning kon Orioles dichterbij komen 4-3. Dit was het sein voor Wassenaar om een tandje bij te zetten. Met agressief slagwerk en goed honklopen liepen de gastheren uit naar 10-3. Ook zondag lukte het niet om dichterbij te komen. In inning drie liepen de bezoekers uit naar 1-0. Door honkslagen van Marwin Kleinmoedig, Jurnest Virginie en een drie honkslag van Roy Winkel deden The Orioles wat terug. Hierna was de koek op en sloot The Orioles af met 4-17 verlies.Volgende week volgt de dubbel tegen UVV. Meer informatie over The Orioles of het spelen van honk- en softbal op http://www.orioles.nl.

Check Also

Trailrun workout in Hoge Bergse Bos

Bergschenhoek – Sporters die lekker willen hardlopen op een uitdagend natuurlijk terrein, kunnen kennismaken met …

Geef een reactie