donderdag 15 november 2018 | week 46
Home » Nieuws » Datum tweede editie van Lansingerland Live nu al bekend
Optreden van De Dijk.

Datum tweede editie van Lansingerland Live nu al bekend

Bezoekers en organisatie genieten van toppers

Datum tweede editie van Lansingerland Live nu al bekend

Lansingerland – Noteer het maar vast in de agenda; de tweede editie van Lansingerland Live staat al gepland voor 7 en 8 juni 2019! Dat is mede te danken aan de zeer succesvolle eerste editie waar zowel de bezoekers als de organisatoren met een tevreden gevoel op terug kunnen kijken.

Trees Borkus-Henskens

“Eerder gaven wij al aan dat Lansingerland vraagt om een groots popfestival, maar dit hadden wij niet durven dromen,” aldus de organisatie van het grote tweedaagse Lansingerland Live in het Annie M.G. Schmidtpark dat compleet uitverkocht was.

Strakke organisatie

Mede door de strakke organisatie, het grote aantal aansprekende artiesten en het mooie weer werden het twee gezellige en ontspannen dagen. Met vrijdag een iets jonger publiek dat genoot van muziek van rond de eeuwwisseling en later. DJ Kicken (bekend van ‘Good to go’) opende de avond en zou tussendoor het publiek warm houden met nostalgische hits.
Zaterdag de dertigers en ouder die zin hadden in een avondje uit met goede pop- en rockmuziek van nu en van bands die ze al langer kennen; veelal met vrienden en bekenden, een biertje en genieten. Met zijn onophoudelijke energie en vlotte babbel draaide DJ Barry Paf de show aan elkaar en nam de presentatie op zich. “Wij hebben ons visitekaartje achter gelaten en komen graag terug,” aldus de organisatie die zondag druk in de weer ging om alle materialen die werden gebruikt weer op te ruimen.

Verrassing

Een leuke surprise was er aan het slot van het feest toen backstage een Gouden Plaat van 3FM werd uitgereikt aan ChefSpecial; een leuk moment en een verrassing voor de groep.

Check Also

TOGB maakt einde aan ongeslagen status RKDEO

Nootdorp - Zes wedstrijden en achttien punten. TOGB was gewaarschuwd voor tegenstander RKDEO uit Nootdorp. Een kick start van de Berkelse formatie met twee doelpunten die voor de schoonheidsprijs in aanmerking kwamen, stonden aan de basis van de dik verdiende overwinning voor de ploeg van TOGB-trainer Ronald Ermes, 0-2. Hij gaf na afloop een pluim aan zijn spelers. "Ze hebben het strijdplan goed uitgevoerd."

Geef een reactie