zaterdag 18 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Voetjes van de vloer met Delfts Dansorkest

Voetjes van de vloer met Delfts Dansorkest

Voetjes van de vloer met Delfts Dansorkest

Bleiswijk – In de grote zaal van De Leeuwerik werd zondagmiddag 10 juni twee uur lang genoten van het optreden van het Delfts Dansorkest. Dat kon naar Bleiswijk komen dankzij een bijdrage van het Zeilfonds.

Binnen was weinig te merken van de warmte. De bezoekers genoten van de muziek. Voor een belangrijk deel bekende melodieën die niet alleen instrumentaal te beluisteren waren, maar ook gezongen werden; afwisselend door een zanger en een zangeres. Iedereen kon zowel meezingen als meedansen. Het goede voorbeeld gaf het paar dat meereisde met het orkest en alle dansen perfect bleek te kunnen uitvoeren. Af en toe kwam een bezoeker in de rolstoel op de dansvloer samen met een dansende bezoeker en ook enkele koppels waagden zich op de dansvloer om eens lekker te walsen of jiven. De sfeer zat er goed in en iedereen genoot van de gezellige en muzikale middag.

Check Also

Poging tot moord op de prins

Een van mijn roemruchte voorgangers als hervormd predikant in Bleiswijk is dominee Slaet. Heel oud …