zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » De Naeldhorst bruist

De Naeldhorst bruist

De Naeldhorst bruist

Berkel en Rodenrijs – Zowel vrijdag 1 als zaterdag 9 juni was er van alles te beleven op de begane grond van De Naeldhorst. Leden van de activiteitenclub organiseerden er vrijdag een bingo met twee superrondes en zaterdag een rommelmarkt.

Trees Borkus-Henskens

Voor de grote bingo werd een subsidie ontvangen van het Zeilfonds en ook 3B Wonen, eigenaar van het complex, deed een duit in het zakje met lekker warme hapjes. Tijdens de bingo was de activiteitenruimte tot de laatste plek bezet. Het werd niet alleen een drukke, maar ook heel leuke en gezellige activiteit met mooie prijzen en veel bekende gezichten. Want tussen de acht ‘gewone’ rondes werden ook twee superrondes gespeeld. Je kon een speld horen vallen en iedereen bleef hopen op een van die mooie prijzen. De saté en gehaktballetjes verzachtten de pijn bij degenen die helaas niets wonnen.

Rommelmarkt

De rommelmarkt van zaterdag was de laatste die de activiteitenclub organiseerde. Met tafels vol spullen, allemaal netjes schoon en gesorteerd. De keuze was groot en er werd flink gesnuffeld tussen de spullen. Toen de rommelmarkt rond de klok van twee uur was afgelopen konden de resterende artikelen worden opgehaald door de vrijwilligers van Rehoboth. De opbrengst van zaterdag komt weer ten goede aan activiteiten van De Naeldhorst.

Check Also

Lekker lang lezen tijdens de kinderboekenweek

Lekker lang lezen tijdens de kinderboekenweek Berkel en Rodenrijs – CBS Prins Johan Friso vindt …

Geef een reactie