zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Jan Everse nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding BVCB

Jan Everse nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding BVCB

Jan Everse nieuwe Hoofd Jeugd Opleiding BVCB

Bergschenhoek – Jan Everse wordt de nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van BVCB. Na een fantastisch seizoen als hoofdtrainer, met promotie naar de eerste klasse gaat Jan Everse komende jaren aan de slag met het gehele technische beleid van BVCB.
De Bergschenhoekse club wil de komende jaren stappen maken met de jeugdopleiding.
Het bestuur: “Wij zien in Jan Everse de ideale opleider om onze jeugd snel naar een nog hoger niveau te brengen. Het doel is dat binnen enkele jaren het eerste elftal met minimaal vijftig procent eigen jeugd gaat spelen. Jan zal aankomende tijd in overleg met het bestuur een technische commissie samenstellen. Wij wensen Jan veel succes in zijn nieuwe functie.”

Check Also

Schrijf je in voor de Wintertijd Challenge!

Schrijf je in voor de Wintertijd Challenge! Lansingerland – Zwembad De Windas organiseert ook dit …

Geef een reactie