dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Advertorial » Een ruime keuze bij Tine’s Hobby Techniek

Een ruime keuze bij Tine’s Hobby Techniek

Een ruime keuze bij Tine’s Hobby Techniek

Een kijkje in het pand van Tine’s Hobby Techniek aan de Berkelse Poort 67 betekent voor de handwerkliefhebber maar één ding; zin om meteen te beginnen met een leuk handwerk. Aan de wanden en in de schappen hangen en staan duizenden borduur- en knooppakketten in vele soorten en maten. Er is maar weinig wat ze niet kan leveren. Bovendien is er een ruime voorraad aan borduurzijde en allerlei accessoires die handig of noodzakelijk zijn om met het handwerken te beginnen. Het enige ‘probleem’ is dus om dat handwerk uit te zoeken wat je het meeste aanspreekt.

Tine biedt een keuze uit honderden borduur- en knooppakketten. Daar komen in de loop van het jaar nog eens talloze nieuwe pakketten bij, dus het aanbod is niet alleen enorm groot, het blijft ook actueel. Catalogussen houden het assortiment bij en is er eens iets niet op voorraad, dan kan Tine het snel laten komen. De klant heeft de keuze uit voorbedrukte of telpakketten en dan ook op verschillende stoffen zoals kaaslinnen, aida en telstof. Grote pakketten, maar ook kleine. Zoals bijvoorbeeld de nog steeds populaire pakketjes als er een baby geboren is. Met daarop zowel de datum als de naam van de pasgeborene. Wandkleden, schilderijen, kussens; ze zijn er allemaal in een ruim assortiment. Je kunt er thuis meteen aan beginnen.

Aantrekkelijk

Tine merkt aan haar klantenkring dat handwerken weer in populariteit groeiende is. En dat zijn niet alleen de dames; ook steeds meer heren vinden het leuk om bijvoorbeeld een kussen of kleed te knopen. Jongeren ontdekken handwerktechnieken waar ze niet eerder kennis mee maakten en dat is leuk. Kussens, kleden, wanddoeken, schilderijen; te veel om op te noemen en allemaal verkrijgbaar bij Tine. Aantrekkelijk zijn de hippe borduur- en knooppakketten van populaire figuren, maar ook naar de pakketten met vrolijke dieren is veel vraag. In een stadswoning misstaat een met de hand geborduurde koe of een ondeugend ogende aap ook zeker niet. Voor de dierenliefhebbers wachten leuke ontwerpen. Genoeg om te kiezen dus voor zowel de beginner als de gevorderde en de ver gevorderde.
Alle pakketten zijn thuis te bekijken via de webwinkel van Tine: www.cado.marktplaza.nl Je kunt ze via de webshop bestellen – Tine verzendt inmiddels pakketten over de hele wereld- maar de klant kan ook een bezoekje brengen aan de Berkelse Poort winkel. Tine’s winkel is geopend op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Check Also

Rabobank al helemaal thuis in het gemeentehuis

Lansingerland - Steeds meer mensen kiezen voor thuisbankieren en dat was er mede de reden van dat er voor de Rabobank een andere locatie werd gezocht. Met minder bezoek aan het kantoor en vermindering van medewerkers werd het kantoor aan het Wolfend veel te groot.

Geef een reactie