woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Fietsen en brommers voor het uitzoeken

Fietsen en brommers voor het uitzoeken

Fietsen en brommers voor het uitzoeken

Michel van Dijk Tweewielers is al weer vijftien jaar actief in Bergschenhoek. De zaak begon klein; thuis in de garage, maar nadat Michel een mooie locatie had gevonden op de hoek van de Julianalaan en de Van Beethovenlaan wisten steeds meer klanten hem te vinden.

Naast het repareren en onderhouden van fietsen en scooters presenteert Michel van Dijk Tweewielers ook een mooie showroom met alle grote merken trendy fietsen, stadsfietsen en vooral veel elektrische fietsen, accessoires, tassen, manden, kratten en nog veel meer.

Scooters

Inmiddels is ook een fraaie scooter showroom in gebruik genomen; rijkelijk gevuld met onder andere Piaggio Vespa. Standaard, maar ook in diverse custom uitvoeringen als de Piaggio Zip, Kymco en Sym. Door de enorme vraag naar motor scooters – waar je een motor rijbewijs voor moet hebben – staan er nu in de showroom ook motor scooters waaronder de Vespa GTS 300 supersport, de Piaggio Beverly en de Piaggio MP3. Op de Piaggio MP3 mag overigens wel met een auto rijbewijs worden gereden. Ook voor de motor scooters is Michel van Dijk Tweewielers officieel Vespa Piaggio dealer.

Check Also

De stem in goede handen bij logopedist Renée Baneke

De logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs - gevestigd in het Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs - is een praktijk waar iedereen met een logopedische hulpvraag terecht kan voor onderzoek, behandeling en advies. Het team van logopedisten beheerst tal van specialismen. Logopedist Renée Baneke is gespecialiseerd in de stem en ademhaling.

Geef een reactie