woensdag 12 december 2018 | week 50
Home » Advertorial » Extra glad voor een bijzondere dag

Extra glad voor een bijzondere dag

Extra glad voor een bijzondere dag

Bergschenhoek – Herenkapper Van Velzen is al vele jaren een bekend adres in het centrum van Bergschenhoek. Arjan van Velzen volgde zijn vader op toen hij koos voor hetzelfde beroep.

Trees Borkus-Henskens

“Al langer had ik in gedachte om naast herenkapper ook herenbarbier te worden. Soms moet zich een toevalligheid voordoen om daar ook daadwerkelijk werk van te maken,” weet Arjan inmiddels. Een van zijn klanten ging trouwen en vroeg hem of hij hem als barbier een behandeling wilde geven. “Scheren is een trend en ik vond het ook wel leuk er mee aan de slag te gaan. De bruidegom, ook een trouwe klant in de kapsalon, was mijn eerste scheerklant en er zouden er nog veel volgen. Het aantal is sterk wisselend; de ene week heb ik er meer dan de andere week. Alles gaat op afspraak, want dan kan ik er alle aandacht aan schenken.”

Verrassing

Vaak is het als voorbereiding op een speciale dag, maar soms is het een verrassings cadeau voor een verjaardag, vaderdag of een bedankje. Vrouwen gaan naar de schoonheidssalon en mannen naar de barbier. Uiteraard kan bij Van Velzen tevens een keuze worden gemaakt uit scheerproducten van Pro Raso, inclusief een kwast van varkens- of dassenhaar. “Maar knippen blijft de hoofdmoot,” verzekert de Hoekse kapper.

Check Also

De stem in goede handen bij logopedist Renée Baneke

De logopediepraktijk Berkel en Rodenrijs - gevestigd in het Gezondheidscentrum Berkel en Rodenrijs - is een praktijk waar iedereen met een logopedische hulpvraag terecht kan voor onderzoek, behandeling en advies. Het team van logopedisten beheerst tal van specialismen. Logopedist Renée Baneke is gespecialiseerd in de stem en ademhaling.

Geef een reactie