dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Algemeen » Het pak past nog prima

Het pak past nog prima

Het pak past nog prima

Berkel en Rodenrijs – “Of ik mijn wilde haren kwijt ben? Wel letterlijk, maar niet figuurlijk,” lacht René Lamens als hij trots zijn glimmende aanwinst naar buiten rijdt. Een prachtige rode motor waar hij graag even mee poseert.

Trees Borkus-Henskens

Stoer? “Ik was een jaar of dertig toen ik dezelfde motor nieuw kon kopen. Ik heb er heel veel op gereden, maar van lieverlee bleef er steeds minder tijd over en besloot ik hem te verkopen. Tot ik onlangs op internet precies dezelfde te koop zag staan. Ik kon niet nalaten een afspraak te maken en toen ik hem zag en er op reed was ik meteen verkocht.”

Hobby

Thuis lag het motorpak van voorheen nog ergens in de kast. De pret werd nog groter toen bleek dat René er na al die jaren nog prima in paste. “Zelfs wat aan de ruime kant!” was het resultaat van een flinke afslankperiode die niet speciaal gericht was op een passend pak, maar nu wel goed uitkwam. “Leuk, maar het blijft een hobby, naast tennis, varen en fietsen. Het racen dat ik voorheen ook nog wel eens deed behoort echt tot het verleden.” En weg was hij; na een goede start op weg met de zon als metgezel.

Check Also

Bijna vierhonderd dieren laten zich van hun beste kant zien

Berkel en Rodenrijs - Het was een gekakel en gepiep van jewelste tijdens de voor de 66ste keer georganiseerde Open Provinciale Kampioenstentoonstelling kleindierenliefhebbers Zuid-Holland. Ditmaal georganiseerd door Kleindierensportvereniging D.V.V.; de vereniging die vorig jaar het 95-jarig bestaan vierde en gevraagd werd de tentoonstelling te organiseren.

Geef een reactie