donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Vrolijk jeugdtheater
Bleiswijk - Zaterdagmiddag 16 juni treedt het Vlaamse Theater Hutsepot op in Theater ’t Web met de voorstelling ‘Over hoedjes en kalfjes’. De voorstelling is een aanstekelijke combinatie van muzikaal vertel- en poppentheater. Centraal staat het thema ‘Anders zijn is OK’.

Vrolijk jeugdtheater

Vrolijk jeugdtheater

Bleiswijk – Zaterdagmiddag 16 juni treedt het Vlaamse Theater Hutsepot op in Theater ’t Web met de voorstelling ‘Over hoedjes en kalfjes’. De voorstelling is een aanstekelijke combinatie van muzikaal vertel- en poppentheater. Centraal staat het thema ‘Anders zijn is OK’.

Vlaming Tom Van Mieghem is beroepsverhalenverteller, de man achter Theater Hutsepot. In dit gezelschap werkt hij nauw samen met huiscomponist Peter Verberckmoes. De jeugdvoorstelling ‘Over hoedjes en kalfjes’ draait om een hoedenmaker. Een echte goedzak die elke dag op zoek is naar mensen die hij gelukkig kan maken. Op een dag komt de hoedenmaker in een dorp waar iedereen anders is, waar de sfeer ook anders is en waar elk huisje zijn eigen kruisje heeft. Zal het de hoedenmaker ook hier lukken om de mensen gelukkig te maken? De voorstelling is een vrolijke combinatie van poppenspel en muziek en laat zien dat anders zijn oké is, dat iemand gelukkig kan worden door andere mensen gelukkig te maken. De voorverkoop van kaarten is inmiddels begonnen. De voorstelling is geschikt vanaf 4 jaar. De zaal gaat zaterdag 16 juni open om 14.30 uur, om 15.00 uur start de voorstelling van circa 1 uur. Kaarten: € 7,50 per stuk en zijn online te koop via www.theatertweb.nl.

Check Also

Sterren gezocht voor talentenjacht

Bleiswijk - Theater 't Web start dit jaar met de DEB Challenge, De Bleiswijkse talentenjacht. Aanmelden voor deze jaarlijkse wedstrijd is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Aanmelden kan vanaf heden tot 30 april 2019. De finale is op zaterdag 15 juni.

Geef een reactie