zaterdag 20 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Muziekoptreden in De Tuinen

Muziekoptreden in De Tuinen

Muziekoptreden in De Tuinen

Bleiswijk – Dinsdag 22 mei zijn leerlingen van Melanchthon De Blesewic bij woonzorglocatie De Tuinen op bezoek geweest om een muziekoptreden te verzorgen. Jong en oud konden meezingen met hits van vroeger en nu. Marijn (saxofoon), David (drums), Harm (gitaar), Isabelle (zang), Esther (zang), Cheyenne (zang), Emma (piano) en Daphne (klarinet) brachten een gevarieerd muzikaal programma. Dit alles onder begeleiding van muziekdocent Bernard Hoving. De bewoners hebben zichtbaar genoten en hopen op een vervolg.

Check Also

Deelnemers wintermarkt gezocht

Bleiswijk – Team Welzijn van Ontmoetingscentrum De Leeuwerik organiseert op zaterdag 24 november van 11.00 …

Geef een reactie