dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Muziekoptreden in De Tuinen

Muziekoptreden in De Tuinen

Muziekoptreden in De Tuinen

Bleiswijk – Dinsdag 22 mei zijn leerlingen van Melanchthon De Blesewic bij woonzorglocatie De Tuinen op bezoek geweest om een muziekoptreden te verzorgen. Jong en oud konden meezingen met hits van vroeger en nu. Marijn (saxofoon), David (drums), Harm (gitaar), Isabelle (zang), Esther (zang), Cheyenne (zang), Emma (piano) en Daphne (klarinet) brachten een gevarieerd muzikaal programma. Dit alles onder begeleiding van muziekdocent Bernard Hoving. De bewoners hebben zichtbaar genoten en hopen op een vervolg.

Check Also

Extra ritten buslijn 173 naar station

Lansingerland – Vanaf maandag 7 januari rijdt buslijn 173 ook in de avond en op …

Geef een reactie