zondag 24 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Loop eens binnen bij het VIP Lansingerland
Bergschenhoek - Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland helpt mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Op zoek naar vrijwilligerswerk of een leuke klus?
Van harte welkom op de open inloop van het VIP Lansingerland! Zij helpen graag verder.

Loop eens binnen bij het VIP Lansingerland

Bergschenhoek – Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland helpt mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Op zoek naar vrijwilligerswerk of een leuke klus?
Van harte welkom op de open inloop van het VIP Lansingerland! Zij helpen graag verder.

In de maand juni is er 2x een open inloop: Dinsdag 12 juni – 14.00 -15.00 uur en donderdag 28 juni 10.30-11.30 uur in Ontmoet! – Wilhelminastraat 1a. Bezoekers kunnen informatie vragen over vrijwilligerswerk. Liever een persoonlijke afspraak? Neem dan contact op. Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Contactgegevens: 010 5 22 55 45 of info@viplansingerland.nl. De vrijwilligersvacaturebank staat op: viplansingerland.nl.

Check Also

Geboortedag van Anne Frank

Bleiswijk - 12 juni 1929 was de geboortedag van Anne Frank. Op deze dag heeft de Anne Frank school hier uitgebreid bij stil gestaan. De kinderen hebben in alle groepen gepraat over Anne Frank. Beneden in de hal was er een tentoonstelling te zien die geleend was van de Anne Frank stichting.