zaterdag 22 september 2018 | week 38
Home » Algemeen » Loop eens binnen bij het VIP Lansingerland
Bergschenhoek - Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland helpt mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Op zoek naar vrijwilligerswerk of een leuke klus?
Van harte welkom op de open inloop van het VIP Lansingerland! Zij helpen graag verder.

Loop eens binnen bij het VIP Lansingerland

Bergschenhoek – Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland helpt mensen die vrijwilligerswerk zoeken. Op zoek naar vrijwilligerswerk of een leuke klus?
Van harte welkom op de open inloop van het VIP Lansingerland! Zij helpen graag verder.

In de maand juni is er 2x een open inloop: Dinsdag 12 juni – 14.00 -15.00 uur en donderdag 28 juni 10.30-11.30 uur in Ontmoet! – Wilhelminastraat 1a. Bezoekers kunnen informatie vragen over vrijwilligerswerk. Liever een persoonlijke afspraak? Neem dan contact op. Het VIP Lansingerland is het centrale punt als het gaat om vrijwilligerswerk in Lansingerland. Contactgegevens: 010 5 22 55 45 of info@viplansingerland.nl. De vrijwilligersvacaturebank staat op: viplansingerland.nl.

Check Also

Clubdag voor de Fiat X1/9 Club begint bij de Belevenisboerderij

Berkel en Rodenrijs - De Clubdag van de Fiat X1/9 Club, de Italiaanse sportwagen van meer dan dertig jaar oud, ging zondag 9 september van start bij de Belevenisboerderij Schieveen aan de Oude Bovendijk in Berkel en Rodenrijs. De club bestaat uit in totaal 180 leden en in heel het land rijden nog rond de 200 geregistreerde auto’s van dit type rond.