zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Trakteer vader op een mini-hamburgertje
Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 9 juni konden de kinderen een broodplankje versieren voor vader, wat zorgde voor een gezellige drukte in de knutseltent op het Westerwater. Zaterdag 16 juni kun je je vader trakteren op een heerlijke mini-hamburger, aangeboden door de winkeliers van Berkel Centrum.

Trakteer vader op een mini-hamburgertje

Trakteer vader op een mini-hamburgertje

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 9 juni konden de kinderen een broodplankje versieren voor vader, wat zorgde voor een gezellige drukte in de knutseltent op het Westerwater. Zaterdag 16 juni kun je je vader trakteren op een heerlijke mini-hamburger, aangeboden door de winkeliers van Berkel Centrum.

Tussen 12.00 en 16.00 uur vind je ter hoogte van De Visch het hamburgerkraampje. Ga op de foto met één van de fotoprops bij de fotozuil, post deze foto op Twitter, Facebook of Instagram (@berkelcentrum) met de hashtag #berkelcentrum, like of volg ons en maak kans op een Berkel Cadeaubon t.w.v. € 10,-.
Nog op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? De winkeliers staan uiteraard voor u klaar met allerlei leuke cadeau-ideeën. Zij wensen u alvast een hele fijne Vaderdag! Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Check Also

Ontspannen wandelen met begeleiding

Bergschenhoek – In de maand november organiseert Welzijn Lansingerland weer een leuke activiteit voor Actiefpashouders. …

Geef een reactie