donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Trakteer vader op een mini-hamburgertje
Berkel en Rodenrijs - Zaterdag 9 juni konden de kinderen een broodplankje versieren voor vader, wat zorgde voor een gezellige drukte in de knutseltent op het Westerwater. Zaterdag 16 juni kun je je vader trakteren op een heerlijke mini-hamburger, aangeboden door de winkeliers van Berkel Centrum.

Trakteer vader op een mini-hamburgertje

Trakteer vader op een mini-hamburgertje

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 9 juni konden de kinderen een broodplankje versieren voor vader, wat zorgde voor een gezellige drukte in de knutseltent op het Westerwater. Zaterdag 16 juni kun je je vader trakteren op een heerlijke mini-hamburger, aangeboden door de winkeliers van Berkel Centrum.

Tussen 12.00 en 16.00 uur vind je ter hoogte van De Visch het hamburgerkraampje. Ga op de foto met één van de fotoprops bij de fotozuil, post deze foto op Twitter, Facebook of Instagram (@berkelcentrum) met de hashtag #berkelcentrum, like of volg ons en maak kans op een Berkel Cadeaubon t.w.v. € 10,-.
Nog op zoek naar een cadeau voor Vaderdag? De winkeliers staan uiteraard voor u klaar met allerlei leuke cadeau-ideeën. Zij wensen u alvast een hele fijne Vaderdag! Houd de website www.winkelcentrum-berkel.nl in de gaten voor meer evenementen en acties en volg ons op Twitter, Facebook en Instagram @berkelcentrum.

Check Also

Vrijwilliger Palliatieve thuiszorg

Lansingerland – Welzijn Lansingerland zoekt nieuwe vrijwilligers voor de terminale thuiszorg. Steeds meer mensen willen …

Geef een reactie