dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Neem je vader mee naar GameCity GoKarting

Neem je vader mee naar GameCity GoKarting

Neem je vader mee naar GameCity GoKarting

Zoetermeer -Wim van der Kooij is eigenaar van GameCity GoKarting (voorheen Attractiecentrum Zoetermeer). Hij is initiatiefnemer van de stormbaan die van 14 tot en met 22 juli op het gras langs de Oostweg in Oosterheem wordt geplaatst. Een heel bijzondere stormbaan. Het parcours is namelijk opgebouwd met luchtkussens in allerlei vormen, die aan elkaar gemaakt zijn.

Bijna vierhonderd meter klimmen, klauteren, kruipen en glijden en dat dan zo snel mogelijk. Dat is de bedoeling van deze stormbaan. Vorig jaar lag langs de A2 in Utrecht een soortgelijke stormbaan van 320 meter . Dit inspireerde Van der Kooij tot het realiseren van een nog langere baan. Met zijn 380 meter de langste baan van Nederland. Deelnemers kunnen zich met elkaar meten in dit leuke en sportieve evenement.

Nog veel meer

GameCity GoKarting heeft naast deze tijdelijke attractie nog veel meer te bieden, zoals Karten, Lasergamen en Arcadegamen. Een prima locatie voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes of kinderfeestjes. Voor meer informatie: gamecity.nl.

Check Also

Informatique staat klaar voor het nieuwe schooljaar

Berkel en Rodenrijs - Aan de Archimedesstraat 1 op bedrijventerrein Oudeland in Berkel en Rodenrijs kun je niet om het pand van Informatique heen. In de ruime winkel tref je 500 vierkante meter computers, monitoren, tv’s speakers, gamecomputers en -stoelen, accessoires, pc benodigdheden, printers en natuurlijk laptops voor school. Ook kan je hier terecht voor informatie over alles wat met computers te maken heeft en service aan de computer of aan huis.

Geef een reactie