zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Algemeen » Team Tessa zoekt sponsoren

Team Tessa zoekt sponsoren

Team Tessa zoekt sponsoren

Het doel van de Run for KiKa is om een 95% genezingskans voor kinderen met kanker te realiseren. Helaas was dit niet mogelijk voor Tessa, de mooie dochter van Sander Fase en Jessica Loef. In 2017 werd zij geboren met, wat later bleek uit onderzoek, een tumor in haar buik van 7 bij 5 cm. Helaas een tumor waar niet tegen te vechten was. Na zeven weken is zij op 11 maart overleden. Voor Jessica was hardlopen in deze zware tijd een manier om enige rust in haar hoofd te krijgen.

Wendy Kerver

Inge van der Burg, een goede vriendin van het stel, beviel 1 week voor het overlijden van Tessa van haar dochter Kiki. “De meisjes hebben elkaar nog ontmoet in die ene week, dat was zo bijzonder” zegt Inge. Ze wilde na haar bevalling graag weer iets sportiefs gaan doen en Jessica haalde haar over samen te gaan hardlopen.
Inge: “Na de ladiesrun in Katwijk te hebben gelopen hoorde Jessica van de Run for KiKa Amsterdam in oktober en hebben we ons direct ingeschreven. Het was heel bijzonder om deze run samen met Jessica te doen. We hadden beiden een shirt aan met een foto van Tessa op de rug. Ik ben huilend achter Jessica over de finish gekomen. Na afloop bleek dat Jessica zwanger was. Hoe mooi dat ze deze run zwanger heeft gelopen”.

Positiviteit

Inge: “Het gemis van Tessa is groot. Maar ze is altijd bij ons. Daarom willen we van de Run for KiKa een jaarlijkse traditie maken. Dit jaar rennen we met een team van acht personen. Sander, de vader, rent mee, samen met zijn schoonouders en nog twee andere bevriende stellen. En dan staat Jessica ons op te wachten met Chris, hun zoontje die pas geboren is.
We zijn nu met elkaar aan het trainen en zoeken nog sponsors die een bijdrage willen leveren aan het geweldige doel van Kika. Dit kan via www.runvoorkika.nl/teamtessa.
Doe mee en maak het verschil voor kinderen met kanker.”

Check Also

Beheerder De Leeuwerik gezocht

Welzijn Lansingerland is een organisatie waar vrijwilligers en beroepskrachten samen een breed diensten- en activiteitenaanbod …

Geef een reactie