woensdag 20 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Lastig maar ook leuk

Lastig maar ook leuk

Lastig maar ook leuk

Lansingerland – Na beelden vanuit het hele land over wateroverlast kreeg ook Lansingerland daar vorige week mee te maken. Een fikse regen- en onweersbui maakte het voor het verkeer lastig en zo ook voor inwoners die zelf in of rond het huis met wateroverlast te maken kregen. Ook een schoolplein van een basisschool kreeg met ernstige verzakking van het schoolplein te maken. De jeugd in de buurt van ondergelopen straten maakte er echter gebruik van, want door de plassen crossen bleek heel leuk!

Check Also

Modderrace

Bergschenhoek - Voor kinderen is er bijna niks leukers dan buiten lekker vies worden, de wereld ontdekken en plezier maken. Tijdens de week van de modder komen kinderen bij Outdoor Valley op een speelse manier in aanraking met modder en leren ze dat vies worden helemaal niet erg is. Dat doen ze tijdens de jaarlijkse Modderrace.