zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Lastig maar ook leuk

Lastig maar ook leuk

Lastig maar ook leuk

Lansingerland – Na beelden vanuit het hele land over wateroverlast kreeg ook Lansingerland daar vorige week mee te maken. Een fikse regen- en onweersbui maakte het voor het verkeer lastig en zo ook voor inwoners die zelf in of rond het huis met wateroverlast te maken kregen. Ook een schoolplein van een basisschool kreeg met ernstige verzakking van het schoolplein te maken. De jeugd in de buurt van ondergelopen straten maakte er echter gebruik van, want door de plassen crossen bleek heel leuk!

Check Also

Ontspannen wandelen met begeleiding

Bergschenhoek – In de maand november organiseert Welzijn Lansingerland weer een leuke activiteit voor Actiefpashouders. …

Geef een reactie