dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Prikbord » PRIKBORD BLEISWIJK

PRIKBORD BLEISWIJK

Inloopspreekuur SeniorWeb

Bleiswijk – Wie computerproblemen heeft, kan iedere donderdag van 13.30 – 15.00 uur terecht in De Leeuwerik (lokaal de Mus), Leeuwerikstraat 2 bij Welzijn Lansingerland. Vrijwilligers van SeniorWeb helpen graag met uw tablet, smartphone of laptop, maar kunnen ook desgewenst instructie geven in het gebruik van applicaties op de apparaten. Toegang is gratis.

Zomerbridge Sans Fumée

Bleiswijk – Bridgeclub Sans Fumée organiseert weer de Inloop Zomerbridge op een zestal donderdagavonden in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. De volgende data zijn: 14 en 28 juni, 12 en 26 juli. Deelnemers kunnen zich tussen 19.00 en 19.20 uur inschrijven, aanvang 19.30 uur. Er worden zes rondes van vier spellen gespeeld. Deelname uitsluitend per paar, deelname kost € 6 per paar; graag gepast betalen. Gezellig bridgen staat voorop. Evenals vorige jaren zijn er weer leuke prijsjes te winnen en wordt er gezorgd voor iets lekkers.

Koppelklaverjassen

Bleiswijk – Iedere donderdagavond organiseert de Bleiswijkse Klaverjasvereniging koppelklaverjassen in het Parochiehuis, Hoefweg 53. Gemiddeld komen er tussen de 20 en 30 gezellige klaverjassers een kaartje leggen. Aanvang 20.30 uur. Inschrijfgeld € 3,50 per persoon. Voor wie geen klaverjaspartner heeft, worden op de avond zelf koppels gevormd. Kom gerust eens langs en kaart een avondje mee.

Klaverjassen 55+

Bleiswijk – Welzijn Lansingerland organiseert op zaterdag 16 juni een klaverjasmiddag in De Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Aanvang 14.00 uur. Toegang € 4. Informatie: Tonnie v.d. Langenberg, tel. 010-5215609. Zie ook www.welzijnlansingerland.nl.

Jeugdsoos Pecto’s

Bleiswijk – Pecto’s is een jongerencentrum voor jongeren van 12 tot 23 jaar uit Lansingerland. Kom gezellig PlayStation spelen, poolen of lekker met elkaar kletsen op vrijdag van 20.00 tot 23.00 uur. Ook voor kinderen vanaf 10 jaar zijn er activiteiten. Kijk op www.pectos.nl voor meer informatie.

Klaverjassen KBO

Bleiswijk – Dinsdag 19 juni wordt er vanaf 14.00 uur geklaverjast en Rummikub gespeeld in het Parochiehuis Hoefweg 53. Ook wordt er gefietst onder leiding van Arnold Oosterlaan. De kosten zijn € 5,- voor KBO-leden en € 6,- voor niet-leden. Koffie/thee en een drankje zijn gratis. Deze soosmiddagen zijn altijd de eerste en derde dinsdag van de maand.

Klaverjasavond

Bleiswijk – Elke 3e woensdag van de maand is er klaverjassen in Ricky’s Sportsbar, Rembrandtlaan 40. De eerstvolgende keer is 20 juni. Aanvang 20.00 uur. Gratis entree. Meer info: 010 – 210 81 55.

Schoenspecialist in Thuiszorgwinkel Bleiswijk

Bleiswijk – Elke dinsdag en donderdag is van 10.00 – 12.30 uur schoenspecialist Van Asperen Schoenen aanwezig in Thuiszorgwinkel Bleiswijk, Dorpsstraat 3, voor advies met betrekking tot comfortabele schoenen en pantoffels. Info: www.vanasperenschoenen.nl

Bijeenkomst voor senioren over de ouderdom

Bleiswijk – Donderdagochtend 21 juni van 09.30 -1 1.30 uur is er een bijeenkomst van het ouderenadvies met als thema: De ouderdom, wat doet het met mij?
Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn: Verandering van lichaam en geest, verlies ervaringen, afhankelijkheid, waardigheid en wijsheid. Locatie: de Leeuwerik, Leeuwerikstraat 2. Info: Bewust-Zijn-Boersma.nl. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig.

De politie Bleiswijk komt langs in De Leeuwerik

Bleiswijk – De wijkagenten Tom Gonsalvez en Hans Enzlin, geven op dinsdag 26 juni een presentatie in De Leeuwerik. Ze stellen zich voor en geven een presentatie over onder andere wat ze wel en niet kunnen als politie, veilig internetten, voor wie doe je de deur open, veilig pinnen en een babbeltruc. Zaal open: 13.30 uur, start: 14.00 uur tot 16.00 uur, De bijeenkomst is gratis. Inlichtingen: 010 522 5545, Welzijnlansingerland.nl of info@swsl.nl.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, …

Geef een reactie