dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Oud papier actie Bergschenhoek

Bergschenhoek – Op donderdag 14 juni wordt er oud papier opgehaald door de scholen in Bergschenhoek. De papierkliko graag voor 18.45 uur op de inzamelplaatsen zetten. De opbrengst is bestemd voor de scholen. Zij hopen dat de opbrengst met de nieuwe blauwe containers omhoog gaat!

Kom eens kegelen in Berghonk

Bergschenhoek – Welkom op maandagmiddag, dinsdagmiddag, donderdagavond en vrijdagmiddag in Berghonk. In de maanden juni, juli en augustus is er geen kegelen. Informatie: Hans Visser, tel. 06-40667476, email: info@hetkegelhonk.nl.

KBO

Bergschenhoek – Dinsdag 19 juni om 14.00 uur is er weer soosmiddag in de Parochiezaal Smitshoek 120. Een mooie gelegenheid om elkaar te spreken, te kaarten of een ander spel te spelen. Breng gerust een introducé mee, U bent van harte welkom.

Summerfair in Ontmoet!

Bergschenhoek – Welzijn Lansingerland organiseert een Summerfair met kinderrommelmarkt op zaterdag 23 juni van 11.00 -15.30 uur in Ontmoet! Wilhelminastraat 1a. Welkom voor gezelligheid, lekkernijen en diverse kraampjes met sieraden tassen, hobby- en creaspullen en nog veel meer leuke koopjes.
Ook op de kindermarkt staan? Graag aanmelden via 010 522 5545.
Voor informatie en aanmelden: welzijnlansingerland.nl bd@swsl.nl of 010-522 55 45.

Workshop macramé op 29 juni in Ontmoet!

Bergschenhoek – Team Welzijn Lansingerland organiseert een workshop macramé in samenwerking met Mymacrame op vrijdag 29 juni in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a, van 13.00 – 16.00 uur. Tijdens de workshop zal er een plantenhanger gemaakt worden. De materialen worden verzorgd door Mymacrame.
Kosten: € 19,50/ Met actiefpas: € 14,50 De prijs is inclusief een kopje koffie/thee.
Opgeven via 06-24992867 of per mail mymacrame@hotmail.com.
Uiterste inschrijfdatum is 22 juni 2018.

MamaCafé

Bergschenhoek – Het volgende MamaCafé vindt plaats op 29 juni in de bibliotheek. Charlotte Vermerris zal aansluiten. Zij is pedagoog bij Kwadraad en zal vragen van ouders beantwoorden. Het laatste MamaCafé voor de zomervakantie is op maandag 9 juli op een nader bekend te maken locatie.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, …

Geef een reactie