zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » Vernieuwde winkel en rondleiding bij Wooning Orchids

Vernieuwde winkel en rondleiding bij Wooning Orchids

Vernieuwde winkel en rondleiding bij Wooning Orchids

Bleiswijk – Zaterdag 9 juni gaat de vernieuwde winkel van Wooning Orchids open. De winkel is vorig jaar september geopend en was toe aan vernieuwing.

De oude themahoeken zijn vervangen door vier gloednieuwe thema’s. Bij het inrichten van de nieuwe themahoeken is rekening gehouden met de laatste trends. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als botanisch en industrieel.
Met de groeiende interesse voor de bamboe orchidee staat één themahoek nu geheel in het teken van deze exotische plant. De bamboe orchidee is vanaf nu te bewonderen in een nieuwe verpakking met een consumenteninformatieboekje en een nieuw beeldmerk. Dit nieuwe concept wordt graag aan de bezoekers toegelicht.
Zaterdag 9 juni zal er ook een gratis rondleiding worden gegeven. Benieuwd hoe het er aan toe gaat? Wat is een bamboe orchidee eigenlijk? Om 11.00 uur zal de rondleiding door het bedrijf van start gaan. Krijg een kijkje achter de schermen van de negen hectare grote orchideeënkwekerij gevestigd aan de Anthuriumweg 4 in Bleiswijk.

Check Also

Trezoor laat mensen weer stralen

Berkel en Rodenrijs - ‘Hoelang moet je nog?’ is een vraag die regelmatig wordt gesteld en die niet prettig stemt. Een groeiende groep mensen vraagt zich regelmatig af hoe ze met plezier kunnen blijven werken tot hun pensioen. Van baan veranderen? Een andere uitdaging zoeken bij hetzelfde bedrijf of de overstap maken naar een andere werkomgeving?

Geef een reactie