donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Vernieuwde winkel en rondleiding bij Wooning Orchids

Vernieuwde winkel en rondleiding bij Wooning Orchids

Vernieuwde winkel en rondleiding bij Wooning Orchids

Bleiswijk – Zaterdag 9 juni gaat de vernieuwde winkel van Wooning Orchids open. De winkel is vorig jaar september geopend en was toe aan vernieuwing.

De oude themahoeken zijn vervangen door vier gloednieuwe thema’s. Bij het inrichten van de nieuwe themahoeken is rekening gehouden met de laatste trends. Denk bijvoorbeeld aan thema’s als botanisch en industrieel.
Met de groeiende interesse voor de bamboe orchidee staat één themahoek nu geheel in het teken van deze exotische plant. De bamboe orchidee is vanaf nu te bewonderen in een nieuwe verpakking met een consumenteninformatieboekje en een nieuw beeldmerk. Dit nieuwe concept wordt graag aan de bezoekers toegelicht.
Zaterdag 9 juni zal er ook een gratis rondleiding worden gegeven. Benieuwd hoe het er aan toe gaat? Wat is een bamboe orchidee eigenlijk? Om 11.00 uur zal de rondleiding door het bedrijf van start gaan. Krijg een kijkje achter de schermen van de negen hectare grote orchideeënkwekerij gevestigd aan de Anthuriumweg 4 in Bleiswijk.

Check Also

Klassiek wonen in het groen

Bergschenhoek - Splinternieuw en luxe wonen in een ruime woning in een landelijke omgeving met veel groen en water, maar óók dicht bij Rotterdam. Parq Verde gaat op 31 januari in de verkoop tijdens de informatieavond in het gemeentehuis van Lansingerland: tussen 17.00 en 19.00 uur.

Geef een reactie