dinsdag 19 februari 2019 | week 08
Home » Politieberichten » Brand in tuindersloods

Brand in tuindersloods

Brand in tuindersloods

Berkel en Rodenrijs – Op een tuindersterrein aan de Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs ontstond vrijdagavond 1 juni brand in een loods. In verband met de aanwezigheid van asbest werd een groot deel van de omgeving door de hulpdiensten afgezet en kregen omwonenden het verzoek ramen en deuren gesloten te houden.

De brandweer heeft z’n uiterste best gedaan om het overslaan van de brand naar een naburige woning te voorkomen. Omstreeks 21.00 uur kon door de brandweer het sein “brand meester” worden gegeven.
De precieze oorzaak van de brand wordt op dit moment onderzocht. Bij de brand zijn geen gewonden gevallen.
Alle omwonenden zijn na de brand persoonlijk geïnformeerd over de brand en het vrijkomen van asbest, laat de gemeente Lansingerland weten. Zij hebben advies ontvangen welke maatregelen zij moeten nemen. Mensen die buiten het gebied wonen hoeven niets te doen, omdat het gebied waar de asbest is aangetroffen niet groot is. Inmiddels is men begonnen met de schoonmaak van het perceel aan de Kleihoogt.

Check Also

Aanhoudingen na poging inbraak

Berkel en Rodenrijs – Een 41-jarige inwoner uit Hoogvliet en een 41-jarige inwoner uit Rotterdam …

Geef een reactie