zondag 21 oktober 2018 | week 42
Home » Advertorial » Hypotheek- en pensioenspecialist vinden elkaar in Fload

Hypotheek- en pensioenspecialist vinden elkaar in Fload

Hypotheek- en pensioenspecialist vinden elkaar in Fload

Lansingerland – Mark van Luijk en Pascal Noz zijn sinds januari 2018 gestart met Fload. Een onafhankelijk adviesbureau voor hypotheken, pensioenen en financiële planning in Lansingerland.

Na een aantal goede gesprekken hadden deze twee specialisten (en oud-collega’s) al snel door dat ze met elkaar de volgende stap willen maken. Pascal: “We waren beiden al jaren als zelfstandig financieel adviseur actief. We hadden plannen om uit te breiden in Lansingerland en zochten hiervoor de juiste persoon. Fload is het resultaat van deze goede gesprekken. Mark is de specialist als het gaat om de pensioenen, ik ben gespecialiseerd in hypotheekadvies, zeker ook voor ondernemers, en financiële planning.”

Mark: “Vaak krijgen we de vraag waar we uniek in zijn. Een lastige vraag, maar we onderscheiden ons in ieder geval met onze kennis en ervaring, samen meer dan 40 jaar. We doen verder echt veel extra voor onze klanten. We zijn geen productiefabriek maar zoeken voor iedere klant de beste oplossing.” Pascal kan dit zeker beamen. “In gesprekken met klanten krijgen we ook terug dat we goed benaderbaar zijn en duidelijk communiceren. En vooral dat we financieel advies geven waar ze echt verder mee komen. De klant weet waar hij aan toe is. Als we zeggen dat je binnen een week antwoord krijgt op je financiële vraag krijgt dan houden we ons hieraan. En mocht het toch anders lopen dan bellen we om dit te laten weten.”

Persoonlijk contact

Juist het persoonlijke contact met de klanten vinden ze beide heel belangrijk. “Een hypotheek of een andere invulling van een pensioen is niet iets wat je ieder jaar doet. Dus wil je kunnen vertrouwen op het oordeel van de adviseur”, vertelt Mark. “Wij bekijken echt de gehele markt. We gaan op zoek naar de beste oplossing voor de vraag van de klant. We leveren echt maatwerk.”

Bij Fload gaat het erom dat de klanten een gevoel van rust hebben als het gaat om hun financiële zaken. Bij het kopen van een nieuw huis, een scheiding, samenwonen of een nieuwe werkgever. Maar bijvoorbeeld ook het regelen van de pensioenen voor uw personeel. Het zijn allemaal voorbeelden van situaties waarin u opnieuw naar uw financiële situatie gaat kijken.
Pascal en Mark staan u dan graag bij met een advies op maat.
Wilt u meer weten over Fload? Kijkt u dan op ww.fload.nl of bel met 010 – 313 84 10.

Check Also

Trezoor laat mensen weer stralen

Berkel en Rodenrijs - ‘Hoelang moet je nog?’ is een vraag die regelmatig wordt gesteld en die niet prettig stemt. Een groeiende groep mensen vraagt zich regelmatig af hoe ze met plezier kunnen blijven werken tot hun pensioen. Van baan veranderen? Een andere uitdaging zoeken bij hetzelfde bedrijf of de overstap maken naar een andere werkomgeving?

Geef een reactie