woensdag 20 juni 2018 | week 25
Home » Advertorial » Stijlsamen opent de deuren

Stijlsamen opent de deuren

Stijlsamen opent de deuren

Berkel en Rodenrijs – Modus Design en Stijlsamen hebben elkaar gevonden! In een fraai pand aan de Herenstraat 28a presenteren ze hun zaak in een fraaie combinatie. Modus Design opende vorig jaar reeds de zaak op de eerste etage van de nieuwbouw (De Smederij) en sinds kort heeft ook Stijlsamen zich daar gevestigd.

Trees Borkus-Henskens

Maud de Vries was op zoek naar een nieuwe vloer en kreeg de tip eens bij Modus Design te gaan kijken. “Ik was verrast door zowel de ruimte als de sfeer. In gesprek met eigenaar Jos Bochardt werden leuke ideeën uitgewisseld met Maud en ook Marleen van Noort werd enthousiast.”
Het idee kreeg een concrete vorm. Maud en Marleen openden samen in het pand hun zaak Stijlsamen; een totaalconcept van kleding, interieur en accessoires.

Altijd op zoek

“We zijn altijd op zoek naar leuke items, naar iets anders, een eigen inbreng in het concept; zowel nieuw als vintage. Kleding, meubelen, tassen, sieraden, interieur accessoires, Alles is mogelijk en alles wat je hier ziet in het pand is te koop. We werken ook in opdracht. Alles wordt mooi en overzichtelijk gepresenteerd. In samenwerking met Modus Design kunnen we tevens advies verzorgen voor interieurs.”

Welkom

Stijlsamen wil ook andere belangstellenden de kans geven zich eens te presenteren in het pand. “Daarnaast kunnen workshops worden verzorgd. Met elkaar zitten we nog vol bruisende ideeën die we graag invulling willen geven. We nodigen daarom iedereen uit eens een kijkje te komen nemen in het inspirerende pand aan de Herenstraat; op de eerste etage met de entree tussen de kinderkleding- en de lingeriezaak.

Veel van hetgeen Stijlsamen presenteert is al te zien op social media; aan de nieuwe website wordt nog hard gewerkt. De openingstijden zijn dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 14.45 uur, woensdag van 10.00 tot 12.00, donderdag en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Check Also

De Hypotheker biedt ‘gouden’ mogelijkheden in Gouden Buurten

Berkel en Rodenrijs - Iedereen die besluit een woning te gaan kopen in een van de Gouden Buurten van Berkel en Rodenrijs lijkt te gaan boffen met De Hypotheker in de buurt. Want die biedt een drietal aantrekkelijke mogelijkheden voor een passende hypotheek.