woensdag 20 februari 2019 | week 08
Home » Nieuws » Summer Night in June

Summer Night in June

Summer Night in June

Bergschenhoek – Het was vrijdagavond 1 juni Partytime in Bergschenhoek. De Hooge Rotterdamsche was die avond het decor van de door Lionsclub Bergschenhoek georganiseerde Summer Night in June, een schitterend feest op een prachtlocatie en bovendien druk bezocht door bezoekers van alle leeftijden.

Trees Borkus-Henskens

Lionsclub Bergschenhoek organiseerde vorig jaar – na afwezigheid van enkele jaren – weer een groot jaarfeest waarmee ze zoveel mogelijk gelden willen verzamelen voor het goede doel. Daar wil de Lionsclub graag weer een gewoonte van maken en dus werd ook dit jaar weer een feest georganiseerd. Het mag de komende jaren een traditie worden.

OG3NE en Iris

Rond de driehonderd gasten kwamen vrijdag in zomerse kledij naar de golfberg om met elkaar te genieten van een groots feest. Met als hoogtepunt het optreden van zowel de drie meiden van OG3NE als van het Berkelse zangtalent Iris de Schepper. Het werd een compleet verzorgd feest met een hapje en een drankje, met vers gebakken pizza’s, verse oesters, een warme hap en lekkere dorstlessers. Dat de ‘summer’ de gasten een beetje in de steek liet met regen bleek gelukkig geen spelbreker. Grote parasols en een overdekt terras brachten de oplossing en niemand leek zich aan de spetters te storen.
Halverwege de avond kreeg ‘veilingmeester’ Jan Hegge de microfoon om van start te gaan met een veiling van gratis ingebrachte kavels. Vlot achter elkaar gingen een rondvlucht, een minuut gratis winkelen, een flight op de Dutch, een gesigneerd Feyenoord Tshirt, een weekendreis, brandstof, een high wine en een tv van de hand voor mooie bedragen.
Mede-organisator Remco de Potter kon aan het einde van de avond bekend maken dat er een bedrag van € 8.000,- overhandigd wordt aan het Jeugdsportfonds Lansingerland; een fonds dat alle kinderen in Lansingerland – ook die het van huis uit moeilijk kunnen betalen – de kans biedt te gaan sporten.

Check Also

Berkel – HVC’10 haalt het einde niet

Berkel en Rodenrijs - De eerste confrontatie tussen Berkel en HVC '10 uit Hoek van Holland was in een 3-0 overwinning voor Berkel geëindigd. In de terugwedstrijd stond Berkel een kwartier voor tijd met 2-1 voor. Toen sloeg de vlam in de pan en bracht zelfs een ingelaste afkoelingsperiode van scheidsrechter Ernstjan van der Perk uit Leiden geen uitkomst, ondanks een drie kwartier onderhandelen Hierdoor krijgt deze wedstrijd nog een staartje van 16 minuten.

Geef een reactie