zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Advertorial » Nóg meer oranje op straat!

Nóg meer oranje op straat!

Nóg meer oranje op straat!

Regio – Wie kent ze niet? De fel-oranje bussen van Zegwaard Rioolontstopping. Er zijn er dagelijks zo’n 60 onderweg in de regio. En het lijken er ook steeds meer te worden. Stiekem is dat ook een beetje waar. Zo verwelkomt firma Zegwaard medio juli weer vijf nieuwe Mercedes Sprinter bussen, vertelt Jeroen Leenders van Zegwaard Rioolontstopping enthousiast.

“Er is nog flink wat werk aan de winkel”, volgens Jeroen. “Voordat deze bussen op klantbezoek kunnen, worden ze uitgerust met de modernste apparatuur. Elke bus wordt zo uitgerust, dat de Zegwaard service-monteur alles aan boord heeft om een verstopping op te sporen en te inspecteren. Daarnaast uiteraard de zogeheten ‘hogedruk-unit’ om de verstopping te verhelpen en het rioolstelsel te reinigen. Maar ook voldoende reparatie onderdelen om eventuele schade aan het leidingwerk direct te kunnen repareren. Doordat de service-monteurs een breed scala aan apparatuur en onderdelen bij zich hebben, is in 90% van de meldingen de verstopping in één bezoek verholpen.”

Breed machinepark

“In de overige gevallen waar de problematiek beduidend groter is, zal er grover geschut ingezet moeten worden”, vervolgt Jeroen. “Ook daar zijn wij op voorbereid. Naast de welbekende oranje bussen beschikt Zegwaard Rioolontstopping over een breed machinepark. Of het nu gaat om een graafmachine om de straat open te graven of een vuilwaterpomp om de ondergelopen kelder leeg te pompen, alles is aanwezig in het magazijn in Delft. Doordat we al het materieel in eigen beheer hebben, kunnen we snel schakelen. Dat is onze kracht!”
Kortom, voor alle rioolproblemen bent u bij Zegwaard Rioolontstopping aan het juiste adres. 24 uur per dag, 7 dagen in de week kunt u contact opnemen via 015 – 262 61 61.

Check Also

Rabobank al helemaal thuis in het gemeentehuis

Lansingerland - Steeds meer mensen kiezen voor thuisbankieren en dat was er mede de reden van dat er voor de Rabobank een andere locatie werd gezocht. Met minder bezoek aan het kantoor en vermindering van medewerkers werd het kantoor aan het Wolfend veel te groot.

Geef een reactie