woensdag 14 november 2018 | week 46
Home » Lezersschrijven » Hoop Herrie HSL

Hoop Herrie HSL

Het is weer echt fietsweer en ik rust soms uit, deze keer naast de stalen voetbalkooi aan de Boterdorpseweg alwaar 15 jongens aan het voetballen waren bij 28 graden.
En ineens word ik binnen twee seconden overvallen door een voorbij rollende trein. Ik vind het geen manier dat ik die trein niet hoorde aankomen, geen enkel geluid hoorde ik vooraf. 21 seconden later was alle geluid weggeëbd, al eerder door mij aangeduid als het geluid van de branding op afstand.
Helemaal geen gedender (wat ik betitel als stemmingmakerij) zoals elders vermeld in De Heraut, treinen denderen niet meer omdat de rails uit één stuk is gemaakt zoals ook de tramrails is samengesteld.
Zelf heb ik het genoegen te wonen aan de Boterdorpseweg, een verkeersriool, en wel aan de oostzijde van de lijn terwijl de wind komt vanaf de westzijde, en zie de treinen op 400 meter voorbij zoeven, niks geen opgeklopte verhalen over denderende treinen in de late avonduren en nog minder dat je er door gewekt zou worden.
Kom nou toch om daar miljioenen aan te willen besteden, hoe hou je het uit al die jaren (om te blijven zeuren).
Jammer dat er gewerkt wordt aan het voorbereiden van plannen die een zeurgroep tevreden moet stellen, weggegooid belastinggeld, dat is het.

A. in ’t Veld
Bergschenhoek

Check Also

Hondenpoep

Naar aanleiding van een eerder ingezonden brief met een oproep aan hondenbezitters het volgende. Bij …

Geef een reactie