woensdag 20 juni 2018 | week 25
Home » Algemeen » Rens in finale Read2Me!

Rens in finale Read2Me!

Rens in finale Read2Me!

Lansingerland – Nadat Rens Brouwer van het Wolfert Lyceum op 6 april de provinciale ronde van de Read2Me! wedstrijd had gewonnen mocht hij – als eerste en enige Lansingerlander ooit – door naar de landelijke finale op zaterdag 26 mei bij Podium Hoge Woerd in De Meern. Het werd een leuke dag en niet alleen het publiek, maar ook de jury bleek gegrepen door de manier waarop Rens voorlas. Helaas ging de eerste prijs ‘als beste voorlezer van Nederland ‘ naar een andere kandidaat, maar Rens liet bij velen een hele goede indruk achter. Hij kreeg van de jury zelfs een compliment over de manier waarop hij – uit een door hemzelf gekozen boekfragment – de moeilijke zinnen voorlas.
“Hij was wel nerveus, maar daar heeft de zaal niets van gemerkt; hij kwam ontspannen over,” aldus zijn moeder na afloop van het feest. “Hij deed het goed en we hebben genoten van de dag.”

Check Also

Modderrace

Bergschenhoek - Voor kinderen is er bijna niks leukers dan buiten lekker vies worden, de wereld ontdekken en plezier maken. Tijdens de week van de modder komen kinderen bij Outdoor Valley op een speelse manier in aanraking met modder en leren ze dat vies worden helemaal niet erg is. Dat doen ze tijdens de jaarlijkse Modderrace.