dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Prikbord » PRIKBORD BERGSCHENHOEK

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk

Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, Burg. van Oostenweg. Iedereen die vroeger zijn of haar weg naar De Smitshoek kon vinden wordt hartelijk uitgenodigd nu naar de Chabotzaal van Sporthal Berghonk te komen. De kosten blijven voorlopig gelijk aan die men gewend was in De Smitshoek. Zaal open 13.00 uur, aanvang 13.30 uur. Informatie: Hans Dirkzwager, tel. 06 – 53613261.

Bingo in Ontmoet!

Bergschenhoek – Op zaterdag 9 juni is er weer een gezellige bingomiddag bij Welzijn Lansingerland in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. De bingo begint om 14.00 uur, zaal open vanaf 13.30 uur. De kosten voor deelname bedragen € 4,- voor 10 rondes met 1 kaartje. Informatie: Welzijn Lansingerland (op werkdagen van 9.00-17.00 uur), tel. 010-5225545, mail naar info@swsl.nl of kijk op de website www.welzijnlansingerland.nl.

Geen Zondagmiddagsoos Ontmoet!

Bergschenhoek – In tegenstelling tot eerdere berichtgeving gaat de Zondagmiddagsoos in Ontmoet! op zondag 10 juni niet door. Na de zomer zal de zondagmiddagsoos weer opgestart worden. Berichtgeving hierover zal in de Heraut en in Ontmoet! verschijnen. Voor vragen is Welzijn Lansingerland bereikbaar via Welzijnlansingerland.nl, info@swsl.nl of bel 010 – 5225545.

Fietstochten vanaf Ontmoet!

Bergschenhoek – De fietsclub Bergschenhoek organiseert leuke tochten van ongeveer 30 kilometer door de regio Lansingerland. Vertrek 13.30 uur, om de 14 dagen op woensdag, vanaf de Wilhelminastraat 1a te Bergschenhoek. Er wordt halverwege de tocht een koffiestop gehouden. Wie meer informatie wenst kan een mail sturen naar: tov@swsl.nl of bel 010 – 5225545.

Rotta Kapoentjes

Bergschenhoek – Natuur- en Vogelwacht Rotta organiseert op woensdag 13 juni voor de Rotta Kapoentjes (kinderen van 4 tot en met 6 jaar) een kinderexcursie. Enthousiaste natuurgidsen staan klaar om met de Kapoentjes op stap te gaan. Verzamelen om 13.30 uur bij Natuurcentrum Trefpunt, Hoeksekade 164. Hoe lang de kinderen het vol houden, ziet men wel; uiterlijk om 15.00 uur gaan ze weer naar huis. Ieder kind neemt zijn/haar eigen begeleider mee. Zorg voor goede loopschoenen en kleren die vies mogen worden. Een lange broek is best prettig: brandnetels en distels staan er volop. Deelname kost € 2,00 per kind; inclusief drinken en een koekje (begeleider gratis). Aanmelden kan via Gert Jansen: rotta.jeugd@gmail.com (graag naam en telefoon vermelden); telefoon 010-5115720.

Open Tafel in Ontmoet!

Bergschenhoek – Niet altijd zin om alleen te eten? Kom dan naar de gezellige Open Tafel in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1a. Elke tweede en vierde donderdag van de maand van 12.15 tot 13.30 uur. Het menu voor 14 juni is heldere rundvleessoep, sukadelapje met vleesjus, schorseneren, gekookte aardappelen met als dessert appel/kaneelvla. De kosten bedragen € 7,50. Inlichtingen en aanmelding (voor dinsdag 10.00 uur): Welzijn Lansingerland, tel. 010-5225545.

Computer- en Tablet Café

Bergschenhoek – Iedereen met interesse in computers en tablets is welkom bij het Computer- en Tablet Café in het gezellige leescafé van de Stander in Bibliotheek Oostland, vestiging Bergschenhoek,Wilhelminastraat 1a. Er zijn vrijwilligers van het SeniorWeb aanwezig die kunnen helpen wanneer de bezoekers van het café er met elkaar niet uitkomen. Het Computer- en Tablet Café is open op donderdag 14 juni van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Check Also

PRIKBORD BERGSCHENHOEK

Klaverjassen in Berghonk Bergschenhoek – Elke donderdag wordt er geklaverjast in Sociëteit EchThuis in Berghonk, …

Geef een reactie