maandag 25 maart 2019 | week 13
Home » fbpost » Theater, muziek, gezelligheid en lekker eten in het A.M.G. Schmidtpark

Theater, muziek, gezelligheid en lekker eten in het A.M.G. Schmidtpark

Theater, muziek, gezelligheid en lekker eten in het A.M.G. Schmidtpark

Lansingerland – Na weken van mooi weer hielden de organisatoren van Straattheater Lansingerland en Funky Market zondag toch even hun hart vast. Na maanden van voorbereidingen zou er zondagmiddag een schitterend en zonnig feest worden georganiseerd door beide partijen, maar kijkend naar de lucht leek die er anders over te denken.

Trees Borkus-Henskens

Aan het einde van de dag echter vrolijke gezichten. “Het was de hele dag lekker druk, met genoeg publiek en gelukkig zonder de dreigende buien. In één woord geslaagd!” aldus Marleen van Noort die de Funky Market voor de tweede keer organiseerde. Hélène Kennepohl van het inmiddels al jaren bekende Straatfestival was eenzelfde mening toegedaan. “We zijn tevreden. Het was een mooie invulling met elkaar. Voor ons de eerste keer samen. Binnenkort houden we een evaluatie en gaan we bekijken of, hoe en met wie we verder gaan.”

Goede sfeer

De bezoekers genoten van de ontspannen zondag in het park, ze wandelden langs de dertig kraampjes vol hele leuke, eigentijdse en zelfgemaakte designspullen, werden aangenaam verrast door de verschillende optredens die verspreid over het terrein plaatsvonden en vonden de foodtrucks en hun lekkere hapjes een aanwinst van de dag. Met tevreden kraamhouders, bandjes die top waren en een podium waarop iedereen zijn of haar talent kon laten horen of zien.
De kinderen die hun kleedje hadden uitgerold bij de vrolijk beschilderde “Fiep’muur en daar spulletjes verkochten voor weinig deden goede zaken. De wat oudere jeugd vermaakte zich op de skatebaan; iedereen leek het naar z’n zin te hebben. Gelukkig kwamen veel bezoekers op de fiets.
Een wens van Hélène: “Volgende keer andere clubs en verenigingen erbij betrekken. Dan wordt het een nog groter feest en kunnen nog meer mensen zich presenteren!”

Check Also

Leden VNO-NCW Oostland krijgen een ‘Rondje van de zaak’

Lansingerland - Tijdens een ‘Rondje van de Zaak’ openden bedrijven in Lansingerland hun deuren voor de collega-leden van VNO-NCW Oostland. Donderdagmiddag 14 maart bezochten ze een tweetal bedrijven in Lansingerland, maar ook een school in Berkel en Rodenrijs die zich voor een belangrijk deel ook op het bedrijfsleven richt. De onderscheidende kracht van deze bedrijven en de school stond die middag centraal.

Geef een reactie