dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Politieberichten » Bloemen voor Buurttoezicht

Bloemen voor Buurttoezicht

Bleiswijk – Zaterdag 26 mei heeft de politie twee leden van Buurttoezicht in de bloemetjes gezet. De Bleiswijkse BTL’ers hadden door goed optreden voorkomen dat een 18-jarige jongeman eind april door twee mannen op de Kooilaan kon worden beroofd. De leden van Buurttoezicht volgden een van de weg rennende daders en hielden hem staande. Deze verdachte kon korte tijd later door de politie worden aangehouden. De tweede verdachte wist te ontkomen.
De politie waardeerde het optreden van de BTL-medewerkers en wilde dit belonen met een mooie bos bloemen.

Check Also

Opstootje in Berkel Centrum

Berkel en Rodenrijs – De politie heeft in de vroege ochtend van 6 januari moeten …

Geef een reactie