dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Meidentoernooi bij CVV Berkel

Meidentoernooi bij CVV Berkel

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 2 juni staat sportpark Het Hoge Land in Berkel en Rodenrijs compleet in het teken van het meisjesvoetbal want dan wordt er een groot toernooi georganiseerd voor de MO11 t/m de MO19 teams. Al ruim 40 teams uit de regio hebben zich aangemeld en het belooft dan ook een prachtige dag te worden bij CVV Berkel.
Kan en wil je helpen op zaterdag 2 juni in de ochtend en of middag met bijvoorbeeld een wedstrijdje fluiten, limonade en fruit uitdelen of wil je omroeper zijn? Geef je op en stuur een mail naar: toernooi@cvvberkel.nl.

Check Also

Schaatsen

Lansingerland – Zondagochtend 13 januari stond Faye van Duijvendijk aan de start op de Uithof. …

Geef een reactie