woensdag 20 juni 2018 | week 25
Home » Sport » Twee aansprekende jeugdtoernooien bij TOGB

Twee aansprekende jeugdtoernooien bij TOGB

Twee aansprekende jeugdtoernooien bij TOGB

Berkel en Rodenrijs – Zaterdag 2 en zondag 3 juni staan er twee aansprekende jeugdtoernooien bij TOGB op het programma. Aan het internationale Kids Unlimites U15 en U13 toernooi aanstaande zaterdag doen in totaal 20 teams mee. Zondag wordt het BCT/ING toernooi voor de categorieën U11, U10, U9 en U8 gehouden met in totaal 40 teams.

Zaterdag opent de Berkelse voetbalvereniging het internationale toernooi om half tien met een officiële openingsceremonie waarbij alle teams zich voorstellen en de volksliederen van de diverse landen worden gespeeld. Altijd een fraai moment. Om 12.30 uur begint deze dag met de voorronde van de penaltybokaal, waarbij van elk team één kind vijf penalty’s mag nemen op verschillende TOGB-keepers. De uiteindelijke winnaars gaan om 16.00 uur naar de finale van de penaltybokaal op het hoofdveld. Dit jaar heeft de organisatie wederom een Nederlandse keeper voor de penaltybokaal vastgelegd. De finalisten zullen hun schot op het doel van Theo Zwarthoed van Excelsior Rotterdam moeten richten.

Zondag

Op zondag 3 juni vindt het BCT/ING U11, U10, U9 en U8 toernooi plaats met deelname van topteams uit Nederland, België, Duitsland en de USA.
Zaterdag en zondag komen er aansprekende ploegen naar het Berkelse sportpark Het Hoge Land. Naast TOGB zijn het ploegen als Feyenoord, FC Mönchengladblach uit Duitsland, KRC Harelbeke en Royal Antwerpen uit België en Lombardia uit Italië. Verder Nederlandse deelnemers als Fortuna Sittard, NEC (Nijmegen), AFC Amsterdam en FC Dordrecht.

Check Also

Stichting Rotterdam Fund Racers haalt recordbedrag op voor Alpe d’HuZes

Lansingerland - Donderdag 7 juni hebben drie teams van Rotterdam Fund Racers - met daarin enkele deelnemers uit Lansingerland - deelgenomen aan Alpe d’HuZes en gezamenlijk het recordbedrag van € 205.194,- bij elkaar gebracht. De negenentwintig teamleden zijn in totaal 98 keer de berg op gefietst en twee keer op gelopen.