dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » De Houtlijn gulle sponsor van G-Voetbal TOGB

De Houtlijn gulle sponsor van G-Voetbal TOGB

De Houtlijn gulle sponsor van G-Voetbal TOGB

Berkel en Rodenrijs – Het G-Voetbal (aangepast voetbal) bij TOGB groeit snel. Onlangs kon de 32ste speelster (ja, naast jongens/mannen zijn ook meisjes en dames van harte welkom!) worden ingeschreven.

G-Voetbal wordt mogelijk gemaakt door de steun van TOGB en de sponsoren van TOGB. Dankzij de BCT van de Berkelse club kon het G-Team meedoen aan de Special Olympics 2018.
Onlangs ontving TOGB voor het G-voetbal een zeer gulle gift van De Houtlijn te Berkel en Rodenrijs. Alle G-voetballers zijn de Houtlijn zeer dankbaar. Om dit te vieren is met alle spelers na afloop van een wedstrijd gezellig wat gegeten en gedronken.
Zijn er in uw familie of kennissenkring ook mensen die een verstandelijke beperking of een vorm van autisme hebben en die graag willen voetballen, kijk dan eens op de website van TOGB-Voetbal, onderdeel G-Voetbal.

Check Also

Extra ritten buslijn 173 naar station

Lansingerland – Vanaf maandag 7 januari rijdt buslijn 173 ook in de avond en op …

Geef een reactie