dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Sport » Mimoun el Kadi naar BVCB

Mimoun el Kadi naar BVCB

Mimoun el Kadi naar BVCB

Bergschenhoek – Mimoun el Kadi stopte dit seizoen noodgedwongen bij Hillegersberg door privéomstandigheden maar zal het nieuwe voetbalseizoen uitkomen voor BVCB. De 30-jarige El Kadi, die eerder uit kwam voor ADO Den Haag, Magreb’90, Nieuwerkerk en IFC, ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft dit gevonden bij de gedeelde koploper van de zaterdag tweede klasse D, BVCB waar een scorende spits heel welkom is. Mimoun El Kadi werd opgeleid in de jeugd van ADO Den Haag, waarna hij 3 jaar aldaar contractspeler was. Na 3 jaar bij het Utrechtse Magreb streek hij neer bij de Nieuwerkerkers en was vorig seizoen een geduchte concurrent van topspits Yoeri Rombouts in het topscoorder klassement van de regio.

Check Also

PIP-jeugd op kamp in tropische sferen

Berkel en Rodenrijs - Het badmintonseizoen is afgelopen en om het vakantieseizoen in te wijden ging de jeugd van de Berkelse Badminton Vereniging PIP op kamp.