dinsdag 22 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Mimoun el Kadi naar BVCB

Mimoun el Kadi naar BVCB

Mimoun el Kadi naar BVCB

Bergschenhoek – Mimoun el Kadi stopte dit seizoen noodgedwongen bij Hillegersberg door privéomstandigheden maar zal het nieuwe voetbalseizoen uitkomen voor BVCB. De 30-jarige El Kadi, die eerder uit kwam voor ADO Den Haag, Magreb’90, Nieuwerkerk en IFC, ging op zoek naar een nieuwe uitdaging en heeft dit gevonden bij de gedeelde koploper van de zaterdag tweede klasse D, BVCB waar een scorende spits heel welkom is. Mimoun El Kadi werd opgeleid in de jeugd van ADO Den Haag, waarna hij 3 jaar aldaar contractspeler was. Na 3 jaar bij het Utrechtse Magreb streek hij neer bij de Nieuwerkerkers en was vorig seizoen een geduchte concurrent van topspits Yoeri Rombouts in het topscoorder klassement van de regio.

Check Also

Schaatsen

Lansingerland – Zondagochtend 13 januari stond Faye van Duijvendijk aan de start op de Uithof. …

Geef een reactie