dinsdag 20 november 2018 | week 47
Home » Advertorial » Pinkstershow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie
Bergschenhoek - Wie zin heeft om alvast in vakantiestemming te komen moet zeker even langs gaan bij Cor Olie Recreatie. Bij dit bedrijf dat gevestigd is op het Industriegebied Weg en land in Bergschenhoek wordt tweede pinksterdag een huisbeurs gehouden met veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Pinkstershow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Pinkstershow bij Kampeercentrum Cor Olie Recreatie

Bergschenhoek – Wie zin heeft om alvast in vakantiestemming te komen moet zeker even langs gaan bij Cor Olie Recreatie. Bij dit bedrijf dat gevestigd is op het Industriegebied Weg en land in Bergschenhoek wordt tweede pinksterdag een huisbeurs gehouden met veel aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij Cor Olie Recreatie is een ruime sortering nieuwe en gebruikte caravans en campers te vinden. In de ruime showroom staan nieuwe campers van het merk Weinsberg en vanaf aankomende zomer ook Knaus Campers. Carlo Olie zegt enorm blij te zijn, deze merken, die beide bij de Knaus-Tabbert groep horen, in het assortiment te hebben kunnen opnemen. De topper dit jaar voor Weinsberg is de Caracompact Pepper edition.
Natuurlijk komen ook de echte caravanliefhebbers aan hun trekken bij Cor Olie. In de showroom staan ook de nieuwe caravans van Sprite, Elddis en LMC-caravans opgesteld. Op de eerste verdieping en het buitenterrein staan de occasions opgesteld zodat er voor ieder budget iets te vinden is.
Carlo Olie vertelt dat producenten zich de laatste jaren steeds meer op gewichtsverlaging en duurzaamheid zijn gaan richten. Hagelbestendige daken en polyester ondervloeren zorgen voor een nog langere levensduur. Fabrikanten geven nu zelfs tot 10 jaar garantie op waterdichtheid.
Omdat veel modellen caravans al niet meer bij de fabrikanten te bestellen zijn voor dit jaar start Cor Olie nu met de verkoop van de showmodellen caravans 2018. Voor wie dit jaar nog met een nieuwe caravan op vakantie wil is dit het moment om met extra voordeel een nieuwe caravan aan te schaffen.
Cor Olie beschikt ook over een moderne werkplaats waar vakkundige monteurs allerhande werkzaamheden uitvoeren aan campers, caravans en vouwwagen. Van Bovag onderhoudsbeurt, Focwa schadeherstel, monteren van levelsystemen, airco’s, movers, Tempo-100-keuring tot het verzorgen van APK voor de camper.
Voor wie nog twijfelt of kamperen wel iets voor hem is, is er ook de mogelijkheid om een caravan of camper te huren. Cor Olie verhuurt Weinsberg campers en caravans van het merk LMC.
Het is de moeite waard om tijdens de Pinkstershow Cor Olie Recreatie te bezoeken.
Er zijn speciale Pinksteraanbiedingen op movers, airco’s, in de uitgebreide kampeershop en bij aanschaf van een nieuwe caravan of camper!

Check Also

Kom nog eens langs bij Muller & Co!

Muller ##+## Co, de unieke brasserie en wijnbar in het centrum van Berkel en Rodenrijs, bereidt zich al helemaal voor op de komende feestmaand. Die begint op 2 december met een gezellige Sinterklaasbrunch voor de hele familie en met hoog bezoek, maar er wacht die maand nog veel meer.

Geef een reactie