zaterdag 16 februari 2019 | week 07
Home » Politieberichten » Aanrijding met dodelijke afloop op N209

Aanrijding met dodelijke afloop op N209

Bergschenhoek – Ten gevolge van een zeer ernstige aanrijding op de N209 op woensdag 8 mei is een 44-jarige inwoonster van Bergschenhoek om het leven gekomen. Daarnaast raakten drie personen gewond, waarvan één ernstig.

Rond 18.15 uur kwam de 64-jarige Rotterdamse bestuurder van een personenauto bij een inhaalmanoeuvre op de Kulck in de richting van Rotterdam op de verkeerde weghelft van de provinciale weg terecht. Vermoed wordt dat de auto tijdens het inhalen van een vrachtauto deze bij het invoegen raakte en daardoor op de rijbaan voor tegemoetkomend verkeer terecht kwam en vervolgens op twee personenauto’s botste.
Eén van deze auto’s werd bestuurd door de vrouw uit Bergschenhoek die zeer zwaar gewond raakte en later in het ziekenhuis overleed. In haar auto zaten twee jongens van 10 en 14 jaar uit Bergschenhoek, die ook gewond raakten. Eén van hen liep zware verwondingen op. De drie inzittenden werden met een spoedtransport naar een ziekenhuis gebracht. De 64-jarige automobilist raakte zelf ook gewond en is eveneens naar een ziekenhuis vervoerd.
De N209 was ter hoogte van het ongeval geruime tijd afgesloten door de ravage op de weg en het politieonderzoek. Dat moet duidelijk maken wat er precies gebeurd is.

Check Also

Fietsendief aangehouden

Bergschenhoek – De eigenaresse van een gestolen fiets heeft haar eigendom weer terug. Haar rijwiel …

Geef een reactie