donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Vier sponsoren voor Ballen in Berkel
Berkel en Rodenrijs - De start van Ballen in Berkel komt steeds dichterbij en het lijkt erop dat we vanaf 1 juni weer een paar heerlijke vrijdagavonden tegemoet gaan op de club. Met 32 gezellige ploegen, vier toffe dj’s én vier fijne sponsoren is er een fraaie basis voor een geslaagde vierde editie van deze 7x7-competitie. Vier sponsoren ja, voor elke vrijdagavond één.

Vier sponsoren voor Ballen in Berkel

Vier sponsoren voor Ballen in Berkel

Berkel en Rodenrijs – De start van Ballen in Berkel komt steeds dichterbij en het lijkt erop dat we vanaf 1 juni weer een paar heerlijke vrijdagavonden tegemoet gaan op de club. Met 32 gezellige ploegen, vier toffe dj’s én vier fijne sponsoren is er een fraaie basis voor een geslaagde vierde editie van deze 7×7-competitie. Vier sponsoren ja, voor elke vrijdagavond één.

Vrijdag 1 juni is de eerste avond met als nieuwe sponsor Lansingerland Live, het uit de kluiten gewassen buurtfeest, dat een week later, op vrijdag 8 en zaterdag 9 juni, in het Annie M.G. Schmidtpark wordt gehouden met onder andere Paul Elstak, Vengaboys, BLØF en De Dijk. Prima timing, want laat er dat weekend nou net geen Ballen in Berkel zijn!
Vrijdag 15 juni heeft als sponsor Multicopy Lansingerland, the communication company aan de Berkelse Poort.
Perflexxion, het uitzendbureau dat er werk van maakt, sponsort vrijdag 22 juni. Dit uitzendbureau is opgericht door mannen die als jongens voorop gingen in de jeugdelftallen van CVV Berkel.
Vrijdag 29 juni wordt gesponsord door De Houtlijn, het familiebedrijf met een passie voor hout. De grootste houthandel van de regio Den Haag en Rotterdam, aan de Kleihoogt in Berkel en Rodenrijs.
De vier avonden Ballen in Berkel wordt muzikaal ondersteund door een aantal dj’s. Vrijdag 1 juni is dit Tim Ti Grande, vrijdag 15 juni Bootsy Paul, vrijdag 22 juni Barabas, Moratiwa & die andere gozert en vrijdag 29 juni Crazy Sounds.

Check Also

Schaatsen

Lansingerland – Afgelopen weekend mocht Faye van Duijvendijk meedoen aan het Nationaal Pupillen Toernooi in …

Geef een reactie