donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Orioles delen punten

Orioles delen punten

Bergschenhoek – De dames van het eerste softbalteam van The Orioles draaien bovenin mee. Afgelopen week maar liefst een dubbel programma met twee dubbels. Twee wedstrijden op hemelvaartdag en twee wedstrijden op moederdag. De eerste wedstrijd op hemelvaartdag was tegen Twins in Oosterhout. Saskia Aschman was de startend werper voor The Orioles en zorgden met maar liefst 13 strik-outs voor tweederde van het aantal uitjes van de wedstrijd. De overige werden gemaakt door een goed spelend veld, dat met veel vangballen zorgde voor de andere uit. Daarbij opgeteld dat goed slagwerk voor punten zorgde, resulteerde het in een 1-5 overwinning. Vermeldenswaardig is dat Anna Westhuis met een drie honkslag en een honkslag aanvallend sterk speelde.
Na de winstpartij was er vertrouwen voor de tweede wedstrijd. Startend werper was Lisa Hoeverts. Zij gooide de eerste inning ook twee maal 3 slag, maar toch wist Twins daaromheen zezs keer te scoren. Orioles sprokkelde in het vervolg van de wedstrijd nog punten bij elkaar en liepen in op de gastvrouwen, maar de inhaalrace was te lastig. Twins scoorden nog enkele punten en Orioles ook, 10-9 verlies voor Orioles. Aanvallend was The Orioles sterk: driehonkslagen van Chantal Brug en Mila Elshot en tweehonkslagen van Lisa Hoeverts, Laura Schouten en Chayella Glerum werden omringd door verschillende honkslagen van Orioles speelsters.
Op moederdag werden op het terrein van The Orioles twee spannende wedstrijden gespeeld tegen Birds, de buren uit Zoetermeer. In twee gelijk opgaande wedstrijden werden de punten uiteindelijk gedeeld. De eerste wedstrijd eindigde in 3-3 en de tweede werd 6-6.

Check Also

Voetbal Berkel – SVC’ 08: 0-1

Berkel en Rodenrijs – Het zit Berkel niet mee na een goede start van deze …

Geef een reactie