zondag 27 mei 2018 | week 21
Home » Sport » Golden Tenloop Delft

Golden Tenloop Delft

Bergschenhoek/Delft – Op Hemelvaartdag werd in Delft de traditionele Golden Tenloop gehouden. Een wedstrijd door het centrum van Delft en door de Delftse hout. Een mooi maar lastig parkoers. Stefan Voogt liep de 10 km in 41.46 net voor vader Kees die binnenkwam in een tijd van 42.26. Kees werd met zijn tijd tweede bij de M60. Komende week doen ze mee aan de lenteloop in Den Hoorn. Ook een 10 km wedstrijd.

Check Also

Bleiswijk Open 2018 met vijf voormalige wereldtoppers

Bleiswijk - De organisatie van het Bleiswijk Open 2018 grijpt het jubileumjaar van de LTV Bleiswijk aan om een spectaculair programma neer te zetten. Het Bleiswijk Open 2018 van 11 t/m 19 augustus krijgt een ‘Legends’-editie met vijf oud-topspelers.