donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Advertorial » Overtoom Juristen, gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade

Overtoom Juristen, gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade

Overtoom Juristen, gespecialiseerd in arbeidsrecht en letselschade

Lansingerland – Met de komst van het kantoor Overtoom Juristen – begin dit jaar – is Lansingerland een specialistenkantoor rijker.

Jasper Overtoom studeerde Nederlands recht aan de Erasmus Universiteit en rondde daar de gespecialiseerde master Arbeidsrecht af. Vanaf 2013 was Jasper partner bij een ander kantoor. In 2018 richtte Jasper zelfstandig het kantoor Overtoom Juristen op. Daarvoor werkte Jasper voor onder andere Defensie en BSA. Hij behandelde arbeidszaken, beleidsvragen, aansprakelijkheidskwesties en letselschadezaken. Dit maakt dat Jasper een brede juridische achtergrond heeft, met als expertise het arbeidsrecht en letselschade.
Jasper is een geboren en getogen Berkelaar en koos bewust voor een kantoor in Berkel en Rodenrijs. “Hier liggen mijn roots en mijn netwerken. Mede door het werk van mijn vader die hier jarenlang notaris was en het feit dat ik hier ben opgegroeid voelt het als ‘thuiskomen’, maar nu heb ik als kantoor zelf iets te bieden aan heel Lansingerland.”

Vrijblijvend

Als iemand gewond raakt bij bijvoorbeeld een verkeersongeval is er sprake van letselschade. Wat volgt is een complex proces waar kennis en ervaring vereist is. Een slachtoffer heeft deze kennis meestal niet. Daarom is het verstandig om een deskundige in te schakelen. Veel mensen weten niet dat onze inzet voor het slachtoffer kosteloos is, omdat de schade en kosten vaak op de aansprakelijke verzekeraar verhaald kunnen worden”.
Jasper geeft advies: “Een specialist inzetten kan bij lichte verwondingen al zinvol zijn. Neem niet te makkelijk afstand van een zaak, maar schakel iemand in; het kost niets.

Arbeidsrecht

Het tweede specialisme van Overtoom Juristen is arbeidsrecht. “Hierbij is niet op voorhand te zeggen dat dit kosteloos is. De zaak wordt eerst grondig bekeken en besproken met de klant, pas daarna gaan we door. In veel gevallen gaat het om het opstellen van contracten of zaken die spelen tussen werkgever of werknemer die we graag tot een goed en bevredigend einde willen brengen. Denk aan bijvoorbeeld ontslag of ziekte.”

Alvast kennis maken met Jasper kan via zijn wekelijkse blog Recht uit de Regio die ook via zijn website www.overtoomjuristen.nl te lezen is. Hierin schrijft hij wekelijks over opvallende, bijzondere, grappige of anderszins spraakmakende zaken die spelen in Lansingerland en omgeving.

Check Also

Klassiek wonen in het groen

Bergschenhoek - Splinternieuw en luxe wonen in een ruime woning in een landelijke omgeving met veel groen en water, maar óók dicht bij Rotterdam. Parq Verde gaat op 31 januari in de verkoop tijdens de informatieavond in het gemeentehuis van Lansingerland: tussen 17.00 en 19.00 uur.

Geef een reactie