dinsdag 14 augustus 2018 | week 33
Home » Algemeen » Senioren verrast op jubileummiddag

Senioren verrast op jubileummiddag

Senioren verrast op jubileummiddag

Berkel en Rodenrijs – Rond de honderd senioren – allemaal parochianen van de r.k. kerk Onze Lieve Vrouw Geboorte – kwamen zaterdagmiddag 12 mei bijeen om alvast het 150-jarig bestaan van hun kerk te vieren.

Na een feestelijk Marialof in de kerk, voorgegaan door emeritus pastoor Zuidgeest, volgde – in samenwerking met het PCI – een verwenmiddag in parochiehuis Willem Huygensz. Er was koffie met iets lekkers, muziek, maar ook een loterij met als hoofdprijs een reis naar de bedevaartsplaats Beauraing. Vrijwilligers liepen af en aan om het de senioren naar de zin te maken. Met na de koffie een glaasje prik of een borreltje en ook daar een lekker hapje bij. De hele middag verzorgde Cor Overmeer een diapresentatie op een van de wanden van de grote zaal; boeiende plaatjes uit het verleden van het dorp en de kerk, maar ook van de grote restauratie.

Check Also

Parkeren bij De Windas

Bergschenhoek – Het prachtige weer in deze zomervakantie trekt veel mensen naar zwembad De Windas …