dinsdag 16 oktober 2018 | week 42
Home » Sport » Open Marathon Kampioenschap Libre

Open Marathon Kampioenschap Libre

Lansingerland – Zaterdag 12 mei om 13.00 uur stonden 36 biljarters van de verenigingen TOGB, Huize Petrus en de organiserende club ’t Raedthuys klaar voor het jaarlijkse Marathon Kampioenschap. Hierin speelden de deelnemers tot 22.00 uur acht verkorte partijen. Loting had bepaald wie tegen wie zou spelen. Naast de spelers waren er ook aardig wat supporters en toeschouwers aanwezig op het moment dat wedstrijdleider Jos van Rosmalen het startsein gaf. Om 18.00 uur werd het biljarten onderbroken voor een lopend Italiaans buffet, waarna de drie laatste ronden werden gespeeld.
Op het einde bleven er drie kanshebbers over. Al zou John van de Bulk (TOGB) van Gerard Bes (’t Raedthuys) weten te winnen dan zou hij het toernooi winnen, maar Gerard gaf niet toe en haalde de partij binnen. Er waren daarmee drie deelnemers met 14 partijpunten. In dat geval telt het moyenne percentage (het percentage dat je boven of onder je gewone gemiddelde speelt). Het betekende dat Gerard eerste werd met 14 partijpunten en een moyenne van 130,25%, gevolgd door clubgenoot Jan Zwitzar (14 punten, 129,27%) en op de derde plaats was voor John van de Bulk (14 punten, 88,60%).

Check Also

RW Rottemeren Molentocht

Bergschenhoek - Voor de zevende keer organiseerde Rolski en langlaufvereniging RW Rottemeren de jaarlijkse Molentocht vanaf de clublocatie aan de Hoeksekade in Bergschenhoek. En net als bij alle voorgaande edities weer een prachtige dag om te sporten.

Geef een reactie