donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Sport » Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Soccer Boys – Be Fair: 1-1

Bleiswijk – Een wedstrijd die voor beide ploegen weinig belangen meer had. Daarom ook had Soccer Boys drie talentvolle A-junioren in de basis en één op de bank en werkt trainer Linthorst aan de doorgroei van de talenten. De jongens speelden prima tegen een sterk counterend Be Fair, dat ietwat gelukkig en tegen de verhouding in, een puntje terug nam naar Waddinxveen.
Soccer Boys nam zoals vrijwel elke wedstrijd dit seizoen het heft direct in handen en liet het balletje rustig rond gaan. Echter het was toch Be Fair dat van een verdedigingsfout achterin bij Soccer Boys profiteerde toen het na een kwartier de score opende. Azzouti, de sterk spelende rechterspits lobte de bal prachtig over doelman Heintjes heen en scoorde de 0-1. Even later haalde Dennis Ammerlaan verwoestend uit en liet de doelman kansloos, maar helaas spatte de bal op de lat. Een paar minuten later kopte Martijn Helmendach uit een corner hard in de hoek en die bal zou er zeker in zijn gegaan, als één van de verdedigers de bal niet van de lijn zou hebben gehaald.
In het vervolg kreeg Ruben van den Bosch een diepe bal van achteruit, kapte zijn directe man uit en speelde de bal op de vrijstaande Thom Hoenderop, die keurig de 1-1 inschoot.
Om heel onduidelijke redenen kreeg Dion Zeelenberg vijf minuten voor tijd nog een rode kaart.

Check Also

Voetbal Valken’68 – Soccer Boys: 2-1

Valkenburg – Het was balen voor de Bleiswijkse formatie, de beter voetballende ploeg, om met …

Geef een reactie