donderdag 24 januari 2019 | week 04
Home » Algemeen » Met de Cultuurbus naar Den Haag

Met de Cultuurbus naar Den Haag

Lansingerland – De werkgroep Cultuurbus organiseert voor de actieve 55-plussers van Lansingerland op dinsdag 5 juni een dagje Den Haag alwaar er een oranjewandeling op het programma staat. De eeuwenoude band tussen Den Haag en het Oranjehuis komt tot uitdrukking in een tocht langs de paleizen en monumenten. De geschiedenis van de eerste Koning der Nederlanden Willem I, tot ons huidige staatshoofd Koning Willem Alexander, passeert de revue. Historische anekdotes en wetenswaardigheden verlevendigen deze wandeling.
Het programma begint bij eetcafé Cloos op het Plein met een kopje koffie en iets lekkers erbij. De gidsen staan om 11.00 uur bij het standbeeld van Willem van Oranje op het Plein wat de start is van een wandeling van anderhalf uur. Tijdens de wandeling is er een stop voor een kopje koffie. Het einde van de wandeling is bij eetcafé Cloos. Hier staat de lunch klaar.
Het vervoer naar Den Haag gaat met de RandstadRail van 09.30 uur vanaf metrostation Rodenrijs richting Den Haag. De kosten voor deze dag zijn € 24,- en voor actiefpashouders €18,-, te voldoen op de dag zelf bij Marian van Berk..
Aanmelden kan vanaf vrijdag 18 mei na 09.00 uur bij Marian van Berk, tel. 010 – 5216391. Aanmeldingen zijn niet vrijblijvend, de gemaakte kosten zullen in rekening worden gebracht.

Check Also

Sterren gezocht voor talentenjacht

Bleiswijk - Theater 't Web start dit jaar met de DEB Challenge, De Bleiswijkse talentenjacht. Aanmelden voor deze jaarlijkse wedstrijd is mogelijk voor iedereen tussen de 8 en 80 jaar. Aanmelden kan vanaf heden tot 30 april 2019. De finale is op zaterdag 15 juni.

Geef een reactie