dinsdag 16 oktober 2018 | week 42
Home » Algemeen » Concert Vrienden Dorpskerk Bleiswijk

Concert Vrienden Dorpskerk Bleiswijk

Bleiswijk – Op zaterdag 26 mei organiseert de Stichting Vrienden van de Dorpskerk Bleiswijk een concert in de Dorpskerk. Dit keer treedt het Rotterdamse kamerkoor Carajillo onder leiding van dirigent Jos Vlietstra op. Er zullen werken ten gehore worden gebracht van onder andere Rutter, de Klerk, Vivaldi en Morten Lauridsen. In het concert zullen twee verrassingselementen verwerkt.
Aanvang 20.00 uur, kerk open 19.30 uur. De toegang is gratis, wel wordt een deurcollecte voor de doelstellingen van de stichting gehouden.

Check Also

Thomas Borggreve boeit van begin tot eind

Bergschenhoek - Als er iemand is die ons duidelijk kan maken hoe je met mensen met dementie moet omgaan, dan is het wel Thomas Borggreve. Maandag 24 september kon een flink aantal belangstellenden in het gemeentehuis in Bergschenhoek kennismaken met zijn vakkennis op dat gebied, die hij verwoordde in een toneelstukje, door hem met verve op de planken gebracht.

Geef een reactie